Diverse

Moda- tendinte ale sezonului primavara-vara 2018

Recomanda informatia!

Culori, materiale, croieli, piese vestimentare must have de adoptat… vrei un check list cu toate noutatile in materie de stil pentru noul sezon sau sa afli noutatile estivale ce iti vor ritma sezonul estival?

Care sunt deci piesele vestimentare must have de adoptat, imprimeurile, culorile sau stilurile de adoptat pentru sezonul primavara-vara 2018 pentru a fi cea mai frumoasa?

Culorile potrivite. Primavara-vara anului 2028 va fi fara indoiala foarte colorata. Si asta chiar daca albul nu pierde deloc din teren. De la cele mai dulci sau mai pastelate nuante, pana la cele mai puternice si uimitoare palete de roz sau de rosu, galben, portocaliu, verde sau albastru, chiar vei avea de unde alege. Culorile tandre sunt cele care te vor ajuta sa ai cel mai retro, mai old school sau mai vintage look. Dar asta nu este totul. Bejul foarte sic este cel care iti va ritma vara. Rozul corail va fi mai timid decat de obicei dar merita si el un loc la tine in dressing.

Imprimeurile vedeta. Dungile sunt in noul sezon clasice, acidulate si sporty sic. Fara supriza, florile sunt si ele motivele vedeta ale noului sezon estival. Dar si frunzele tropicale, devenind mai grafice si mai sic.

Materialele de adoptat. Asa –zisa denim mania continua si in sezonul primavara-vara 2018. Dar nuantele inchise vor fi cele mai frumoase de aceasta data. Pielea se reinventeaza si ea si va fi peste tot in noul sezon estival. Se poate purta atat la un look mai rock cat si la unul mai elegant si mai sobru.

Care sunt piesele vestimentare must have de adoptat? Trenciul va fi lider incontestabil in noul sezon, fara doar si poate. In nuante pudrate si primavaratice este cel care iti va pune toate tinutele in valore. Dar si rochia tip camasa sau pantalonii scurti cu talia inalta, lungi sau midi.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *