Diverse

Top 5 cele mai ciudate pizza din lume

Recomanda informatia!

Cum pizza este atat de faimoasa si se produce pe tot globul, era de asteptat sa apara tot felul de sortimente de pizza, care mai de care mai ciudate, cel putin.

Daca unele tipuri de pizza mai ciudate, au fost adoptate si de catre romani, cum ar fi pizza hawaii care contine ananas, nu putem spune la fel despre urmatoarele 5 sortimente de pizza, pe care nu cred ca le vom vedea vreodata intr-o pizzerie din Bucuresti.

1. Pizza Burger

Pizza Hut a introdus acest tip de pizza, in Orientul Mijlocui iar burgerii sunt in crusta pizzei. Un sortiment care ar putea prinde o perioada de testare pe meleagurile noastre.

2. Pizza Miza

Acest tip de pizza foloseste in loc de traditionalul blat, un blat de orez combinand astfel mai multe ingrediente care numai pizza nu formeaza impreuna. Vinovati pentru acest experiment sunt cei din Coreea de Sud si Taiwan care au creat acest tip de pizza si l-au popularizat, daca putem spune asa.

3. Pizza cu cartofi dulci in crusta

Daca pana acum stiam ca in crusta, se pune branza, mai nou cineva s-a gandit ca este nevoie de si mai multi carbohidrati, alaturi de portia consistenta de carbohidrati pe care pizza o ofera oricum. Ai manca o pizza cu marginile umplute cu o pasta de cartofi dulci?

4. Pizza cu hotdog

Daca aveati dubii in a alege tipul de mancare pe care sa il serviti, iata ca puteti incerca pizza cu cremwurst. Probabil asta este facuta ori pentru gurmanzii inraiti ori pentru cei nehotarati. Mai lipseste pizza cu shaorma.

5. Pizza cu mure

Daca de pizza cu ananas am tot auzit, de pizza cu mure, nu am mai auzit pana acum. In stilul asta vom ajunge sa mancam pizza cu orice tip de fructe. Sortimentul pare a fi apreciat in anumite parti ale lumii insa in Romania sunt sanse mici sa prinda un astfel de tip de pizza.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *