Diverse

Acum oricine poate beneficia de serviciul de repatriere decedati

Recomanda informatia!

Este foarte greu cand va confruntati cu decesul unei persoane iubite. Momentul cand aflati tragica veste este de nedescris, mai ales daca aceasta nenorocire s-a produs peste granitele Romaniei.

In Romania traiesc multe persoane traditionaliste si aceste familii, de multe ori, nu sunt de acord cu ideea de a apela la o companie ce se ocupa cu servicii de inmormantare, insa in ziua de astazi este cea mai potrivita optiune.

In cazul in care va confruntati cu tragedia de a pierde o persoana draga in afara tarii, procesul prin care il puteti aduce inapoi in Romania este foarte complex si dificil de realizat de catre o persoana fara experienta. Legislatia difera foarte mult din tara in tara si de aceea va fi foarte greu sa obtineti toate documentele necesare pentru a efectua procesul, pe deasupra, puteti omite pasi importanti, neavand cunstinte in domeniu.

In momentul in care primiti trista veste, este nevoie sa apelati la o companie de pompe funebre. Aceasta va trimite in cel mai scurt timp un agent la dumneavoastra ce va va oferi consiliera gratuita, va va raspunde la toate intrebarile pe care le aveti si va va aduce la cunostinta toate detaliile aferente procesului.

Mare atentie la companiile ce doresc sa realizeze repatrierea la costuri scazute in conditiile de a nu elibera factura, acestea va pot dezamagi. Cand sunteti pusi in fata unei situatii dificile este nevoie sa apleati la companii serioase ce va vor oferi toate serviciile in baza unui contract semnat inainte, ce va fi respectat in totalitate, astfel incat colaborarea sa se desfasoare in termeni legali si sa aveti garantia seriozitatii firmei.

Procesul de repatrierea persoanelor decedate consta intr-o serie de procedee ce trebuie realizate intr-o ordine anume.

O companie serioasa este familiarizata cu astfel de actiuni si este informata cu privire la legislatiile din diferite tari, stiind cu exactitate ce documente trebuie eliberate pentru realizarea procesului de repatriere. De asemenea, sunt cunoscatori a tuturor etapelor ce trebuie realizate pentru finalizarea cu succes a repatrierii.

Compania angazajat va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie si va va preciza care vor fi etapele ce trebuie urmate. De asemenea, veti avea posibilitatea sa calatoriti alaturi de acestia in tara respectiva pentru a fi prezent pe tot parcursul desfasurarii repatrierii. Transportul defunctului face parte din procesul e repatriere, de asemenea.

Cum poate fi transportat defunctul?

Exista multe metode prin care puteti aduce trupul neinsufletit inapoi in tara. Acest lucru se poate face pe cale aeriana, terestra sau maritima, in functie de distanta, drum si preferintele clientului. In cazul in care decesul s-a produs intr-o tara de peste o apa, se va include si transportul maritim, alaturi de cel terestru, bineinteles, daca nu doriti transportul aerian care se va realiza direct.

Recomandarea mea este sa optati pentru transportul terestru. Intradevar, dureaza mai mult decat cel pe cale aeriana, dar era mai putin costisitor. Defunctul va fi transportat intr-un autoturism special conceput pentru astfel de servicii, fiind dotat cu toate elementele necesare pentru transportul funerar international, astfel incat acesta sa se desfasoare in conditii optime.

Doresc sa aduc la cunostinta faptul ca, daca persoana decedata era angajata cu carte de munca, angajatorul este obligat sa deconteze serviciile de repatriere, de catre Codul Muncii, chiar daca acest lucru nu este prevazut in contract.

Ce se intampla cu persoana decedata pana la momentul sosirii echipei de servicii funerare?

Trupul neinsufletit va fi tinut intr-o institutie de stat in cazul in care moartea nu s-a produs in conditii suspecte, de altfel, acesta va fi transportat la un laborator pentru efectuarea autopsiei. Este foarte dificil sa il preluati deoarece necesita multe cunostiinte in domeniu si, de asemenea, procesul este foarte complex.

Din aceasta cauza este esential sa angajati o companie ce se ocupa cu serviciul de repatriere a decedatilor. Profesionistii vor stii exact ce etape trebuie sa urmeze si ce documente trebuie sa elibereze pentru a prelua trupul neinsufletit.

Dupa ce defunctul a fost preluat, echipa va pregati trupul pentru transportul funerar spre Romania.

Acesta va fi imbalsamat pentru a putea fi adus in conditii optime si, de asemenea, va fi toaletat. Dupa eliberarea tuturor documentelor obligatorii pentru realizarea transportului funerar international si pregatirea defunctului, acesta va fi transportat inapoi in Romania.

Contactarea unei companii ce ofera servicii funerare si servicii de repatriere a decedatilor este cea mai buna solutie in aceste clipe dificile. Datorita experientei acumulate in urma celor peste 15 ani de activitate in domeniu, funerare-bucuresti.com.ro si-a consolidat relatii stranse cu diverse autoritati din diferite state, acest lucur usurandu-le munca in procesul de repatriere, stiind exact unde trebuie sa mearga, ce documente trebuie sa elibereze si ce acte sunt necesare pentru transport.

Din cauza problemelor politice si economice din Romania, tot mai  multi cetateni aleg sa paraseasca tara in cautarea unui loc de munca ce le va aduce mai multe beneficii. Din cauza acestui fapt si numarul deceselor produse peste granita a crescut. Tot mai multe familii, cand se confrunta cu un deces, au ghinionul ca acesta sa se fi produs in afara granitelor tarii, facand toata situatia sa para un cosmar.

Nu trebuie sa va faceti griji ca nu ii puteti oferi persoanei dragi trecute in lumea celor drepti o inmormantare onorabila. Companiile de pompe funebre va ofera posibilitatea sa organizati o inmormantare cum se cuvine, chiar daca decesul s-a produs in diaspora. Vi se va pune la dispozitie serviciul de repatriere a decedatilor si transportul funerar international pentru a aduce trupul neinsufletit “ acasa “ in cele mai bune conditii.

De asemenea, in acest serviciu vor intra si procesele de imbalsamare si de toaletare, toate actiunile realizate de compania angajata se vor desfasura in baza unui contract semnat intre aceasta si familia indoliata, astfel incat sa se realizeze in termeni legali.

Contactati cu incredere o companie de pompe funebre ce ofera si serviciul de repatriere a decedatilor, dar numai daca se vor realiza in baza unui contract si daca se va elibera factura.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *