Afaceri

Ai o afacere in domeniul HoReCa? Vezi aici beneficiile tacamurilor biodegradabile asupra mediului

Recomanda informatia!

Daca activezi in domeniul HoReCa, este bine sa cunosti beneficiile pe care le au produsele biodegradabile asupra mediului inconjurator. De ce? Ca prin afacerea pe care o detii, sa contribui la un mediu mai sanatos. Nu uita, ca sunt multe persoane care sustin protejarea mediului inconjurator, si multi clienti pot apela la serviiciile tale, din pricina faptului ca, afacerea ta contribuie, prin folosirea acestor tipuri de produse, la protectia mediului.

Daca ai un restaurant sau detii un fast-food, pentru serviciile de livrare, ar fi foarte bine daca ai folosi ambalaje/cutii/tacamuri biodegradabile. Nu dispui de acest tip de produse? Cauti tacamuri biodegradabile? Pe Snick Ambalaje gasesti produse rezistente pentru afacerea ta in domeniul HoReCa. Ai grija sa furnizezi produse de calitate ca sa iti poti multumi clientii si sa-ti poti creste productivitatea.

De ce sa folosesti tacamuri biodegradabile?

Foloseste furculite, cutite, linguri, paletine, din lemn, vezi mai multe pe site-ul Snick Ambalaje. Alege sa folosesti acest tip de produse ca sa contribui la diminuarea poluarii cu plastic. Aceste tacamuri din lemn se descompun in natura, pe cand plasticul rezista sute de ani fara sa se descompuna. Tot acest plastic ajunge in oceane, pe sol, afectând viața marină și terestră.

Prin folosirea acestor tipuri de tacamuri, se economisesc  multe resurse naturale. Cand are loc productia produselor de plastic, sunt implicate in proces, petrolul si gazele naturale. Pe langa ca sunt resurse limitate, in timpul productiei este foarte afectat mediul in care noi traim.

Tacamurile biodegradabile, in procesul de descompunere, nu cauzeaza daune ecologice. Se descompun in scurt timp si nu afecteaza negativ solul sau apa.

Spre exemplu, lemnul nu are nevoie de atat de mult timp de procesare, cum are nevoie plasticul, astfel ca energia consumata pentru productie este mult mai mica.

Prin folosirea produselor biodegradabile, vei promova sustenabilitatea, si s-ar putea sa ai impact asupra oamenilor. Vor constientiza importanta pe care o au produsele de acest fel si vor reduce din folosirea plasticului. Pe langa asta, cei care sunt constienti de efectele negative pe care le au produsele din plastic asupra mediului, vor prefera sa foloseasca serviciile sustenabile.

Unde poti folosi aceste tacamuri biodegradabile?

Poate te gandesti ca nu ai asa mare nevoie de ele pentru restaurantul tau. Gandeste-te la livarile pe care le faci. O sa fie nevoie, pe langa ambalaje si cutii, sa furnizezi si acest tip de produse. Daca te gandesti sa oferi si servicii de catering, vor fi absolut necesare si vei avea nevoie in numar foarte mare. Gandeste-te ca oferi servicii de catering unor scoli private. Cu siguranta, un copil va intreba de ce lingurile si furculitele aduse sunt de lemn. Stii ce ar insemna asta? Un start numai bun de discutie si de explicat copiilor cum produsele din plastic afecteaza natura.

Alege sa sustii sustenabilitatea si sa protejezi mediul prin folosirea de tacamuri biodegradabile. La Snick Ambalaje gasesti produse variate de care sa te poti bucura.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *