Masini

Ce sunt testele auto DRPCIV

Recomanda informatia!

Pentru pregatirea viitorilor soferi se vor urma doua tipuri de cursuri, cele teoretice si cele practice. Cursurile practice constau in conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul din categoria pentru care se doreste obtinerea permisului, iar cursurile teoretice constau in invatarea codului rutier si in verificarea cunostintelor cu ajutorul setului de chestionare auto DRPCIV. Trebuie retinut faptul ca pentru o pregatire teoretica buna nu sunt de ajuns cursurile din timpul scolii, acestea trebuind suplimentate cu studiul in particular si cu completarea unui numar cat mai mare de chestionare auto DRPCIV online, aceasta fiind metoda cea mai eficienta de pregatire si cu rata de reusita cea mai mare (peste 80%).

De ce sunt testele auto DRPCIV atat de importante

O buna pregatire cu ajutorul acestor chestionare va rezulta in trecerea fara probleme a examenului teoretic. Importanta acestor teste este data de faptul ca intrebarile si raspunsurile continute sunt identice cu cele folosite de catre autoritati in timpul examenului, in consecinta, o pregatire temeinica cu ajutorul setului de chestionare auto DRPCIV va rezulta aproape garantat intr-un rezultat pozitiv.

Un alt mare avantaj pe care testele DRPCIV il au este acela ca sunt actualizate ori de cate ori apar modificari ale codului rutier, chiar de catre experti in domeniu. In acest fel, aparitia greselilor care rezulta in inducerea in eroare a candidatilor este imposibila.

Ce spun statisticile legat de chestionarele auto DRPCIV

Statisticile efectuate vis-a-vis de rata de promovabilitatea examenelor teoretice pentru obtinerea permiselor de conducere in ultimii 20 de ani arata clar ca de cand a fost introdus setul de chestionare auto DRPCIV si de cand sustinerea examenului se face in format electronic, procentul celor care se pregatesc prin intermediul acestor chestionare si care promoveaza examenul de la prima sustinere este mult mai mare.

Daca pana sa apara chestionarele DRPCIV fiecare candidat se pregatea folosind diverse carti si chestionare in functie de ce ii era recomandat, acestea nefiind intotdeauna tocmai corecte, odata ce acestea au aparut pe site-urile de profil, pregatirea pentru examen este mult mai facila.

Majoritatea celor care si-au obtinut permisul de conducere dupa aparitia setului de teste DRPCIV in mediul online, recunosc ca fara ajutorul oferit de completarea chestionarelor pe aceste site-uri intr-un mod identic cu cel din timpul examenului nu ar fi rezultat intr-un procent de reusita atat de mare. Acest fapt a fost constatat si de catre autoritati, care recunosc avantajele acestor teste auto DRPCIV si care recomanda tuturor candidatilor la permisul de conducere sa se pregateasca prin intermediul lor.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *