Calculatoare

Curatare Desktop la tine acasa cu SalvezPC

Recomanda informatia!

Poate nu stiati acest lucru, dar praful poate afecta foarte grav circuitul aerului unui calculator. Daca nu mai trece aerul, atunci este impiedicata racirea corespunzatoare a procesorului. Atunci cand procesorul nu este racit in mod adecvat, incepe sa creasca turatia ventilatorului, apar blocajele, restarturile si, in cele din urma, isi fac aparitia faimoasele ecrane albastre, care impedica utilizarea calculatorului in mod eficient din punct de vedere al timpului, dar si al banilor, iar uneori va poate afecta chiar si imaginea de profesionist.

Desigur, ati putea apela la orice service sau firma de calculatoare, dar ceea ce ne deosebeste de acestea este faptul ca SalvezPC www.instalarewindows.eu – vine la dumneavoastra acasa pe cheltuiala proprie si face acest lucru din respect pentru client si pentru timpul si banii tuturor  potentialilor clienti. Un desktop poate avea pana la 20 kg si este foarte incomod si neplacut de transportat pana la sediul firmei de service.

Avantajul faptului ca beneficiati de service din partea SalvezPC acolo unde este desktopul este ca economisiti banii de transport si, in plus, puteti sta relaxat ca interventia a fost facuta de ingineri IT specialisti si nu de amatori. In acest fel veti prelungi viata desktopului, iar dumneavoastra veti putea sa va continuati lucrul la calculator in cel mai scurt timp si cu cheltuieli cat mai mici.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *