Casa-Gradina

Urgente Instalatii pentru Bucuresti si Ilfov

Recomanda informatia!

Instalator Bucuresti anunta ca incepand cu luna februarie a acestui an va pune la dispozitie un serviciu nou care va va face viata mai usoara. De acum puteti sa sunati pentru orice urgenta pe segmentul instalatii si totul se va solutiona in cel mai scurt timp. Preturile practicate de firma sunt cele mai mici de pe piata, calitatea ramanand la standarde inalte.

Indiferent daca aveti nevoie de cineva pentru lucrari de instalatii sanitare, de gaze, electrice, termice sau de climatizare, daca aveti nevoie pentru un montaj sau pentru service, trebuie sa apelati la un instalator autorizat sau lucrarile sa fie supravegheate de unul. Personalul angajat al Instalator Bucuresti este alcatuit din instalatori autorizati si cu experienta in executarea de lucrari de instalatii de la cele mai simple, la cele cu un grad mare de complexitate. Toti angajatii sunt caracterizati de promptitudine si trateaza fiecare urgenta cu seriozitate si profesionalism.

Echipa de instalatori raspunde la apeluri non-stop atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Acest serviciu este valabil pentru toate sectoarele municipiului Bucuresti, dar si pentru judetul Ilfov.

Calitatea interventiilor este garantata de materialele si echipamentele utilizate in executarea lucrarilor. Materialele sunt produse profesionale, iar echipamentele sunt cele mai moderne si mai eficiente. Pentru a dovedi acest lucru, Instalator Bucuresti va ofera o garantie de 5 ani la toate lucrarile executate. Cititi mai multe pe www.instalatorbucuresti.com

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *