Afaceri

Kondominium – prima firma de administrare flexibila

Recomanda informatia!

La inceputul acestui an, Kondominium anunta cu mandrie ca este prima firma de administrare imobile care ofera servicii flexibile. Pentru ca fiecare asociatie este diferita, este nevoie de o firma care sa se adapteeze nevoilor dumneavoastra si, in loc sa platiti servicii care nu va trebuie doar pentru ca sunt incluse intr-un pachet cu de toate, veti plati doar serviciile care chiar va sunt necesare si se potrivesc asociatiei in care locuiti.

Pe langa faptul ca economisiti banii platind doar serviciile pe care le doriti, pretul serviciilor alese poate fi negociat, in ciuda faptului ca este cel mai mic de pe piata. Aceasta negociere se face in functie de serviciile alese, de numarul optiunilor alese si de alte considerente. Oferta de serviicii este impartita in 2 pachete de baza: Pachetul standard ce va pune la dispozitie servicii financiare si contabile si Pachetul Kondominium care, pe langa serviciile din primul pachet, mai contine si servicii de casierie si administrativ-gospodaresti.

Pe langa aceste pachete puteti alege si servicii suplimentare de intocmire si depunere fise fiscale, fise de calcul individuale pentru fiecare apartament in parte si servicii juridice la cerere. Kondominium – www.administrator-ieftin.ro – garanteaza ca echipa care va ofera serviciile este alcatuita din specialisti cu experienta, ce au la baza studii economice si juridice si pentru care clientii si necesitatile acestora sunt pe primul plan.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *