Calculatoare

Razer Basilisk Ultimate si Basilisk X HyperSpeed

Recomanda informatia!

Razer, lider in domeniul PC si gaming anunta sosirea unui nou mouse fara fir, special conceput pentru gameri.

Timp de mai multi ani, lumea gaming-ului era destul de suparata, ca sa nu mai spunem ca evita complet mouse-urile fara fir. In realitate, timpul de reactie al acestor tip de mouse-uri nu era suficient de rapid pentru pasionatii de gaming care au nevoie de o reactivitate in top.

De cativa ani, piata mouse-urilor evolueaza fara incetare si mouse-urile fara fir au devenit la fel de performante ca si cele cu fir. Razer vine sa ne demonstreze acest lucru odata cu lansarea acestor doua mouse-uri noi.

Razer Bazilisk Ultimate, fara fir cu tehnologia HyperSpeed. Acest nou mouse se doreste a fi unul modern si rapid. Un look excelent pentru un mouse special conceput pentru gaming. De notat este faptul ca acest mouse se vrea echipat cu 11 butoane programabile. Butoane care ar putea accepta functii secundare configurabile direct de pe Razer Synapse 3. Razer Basilisk Ultimate este de altfel echipat cu 14 zone de iluminat care, in plus, pot fi configurate dupa gusturi si preferinte.

Fiecare zona de iluminare al acestui mouse fara fir poate fi programata in mod individual in Chroma Studio. Adauga un element incredibil la toate acestea.

De altfel, este posibil sa se configureze profile diferente in functie de jucator sau tipul de joc (pana la cinci profile). In concluzie, ca orice tip de mouse special conceput pentru gaming, acesta ofera o autonomie de 100 de ore de joc dupa fiecare incarcare finala. Incarcare care va putea sa se efectueze cu ajutorul soclului conceput si prevazut pentru acest lucru. Acest mouse are o greutate de 107 grame.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *