Afaceri online

Orasul Florilor ofera aranjamente florale la preturi extraordinare

Recomanda informatia!

Barbatii, din lipsa de timp sau poate doar din comoditate cumpara flori la intamplare. Zicala “gestul conteaza” este foarte adevarata, dar conteaza foarte mult si mesajul transmis prin intermediul aranjamentelor florale pe care le trimitem. Orice barbat stie ca nu ai nevoie de o ocazie pentru a trimite aranjamente florale persoanei iubite. Florile sunt cel mai frumos si apreciat mod prin care iti poti arata afectiunea atunci cand ramai fara cuvinte. De cele mai multe ori florile vorbesc dincolo de cuvinte.

Preturi extraordinare la aranjamentele florale

Probabil tot din lipsa barbatilor de timp, in ultimii ani au inceput sa apara tot mai multe florarii online. Daca in trecut, puteai face asta printr-un comisionar, acum intri online si iti alegi unul sau mai multe aranjamente florale si de restul se ocupa floraria Orasul Florilor. Noi trebuie doar sa comandam buchetul, sa il platim si sa lasam adresa doamnei careia vrem sa ii facem o asa supriza. Pe vremuri, cand nu se puteau comanda online buchete de flori, destinatarul platea si el comisionarul pentru drum si abia apoi se putea bucura de flori.

 

Avantajul in a comanda online aranjamente florale este acela ca poate nu esti in oras si este ziua unei prietene dragi, sau ai fost la cineva acasa si te-ai simtit foarte bine si ar fi cam ciudat sa te duci a doua zi la usa cu un buchet de flori. Desi multa lume trimite flori fara sa dea numele, anonim, aceasta practica nu prea este agreata de sexul frumos.

Intotdeauna trebuie sa trimitem un numar impar de flori pentru ca se spune ca doamna care le primeste completeaza buchetul. Daca tot am vorbit de aranjamente florale livrate online, vreau sa va recomand o florarie online pe care eu o folosesc de ceva timp si care nu m-a dezamagit niciodata. La Orasul Florilor gasesti peste o suta de buchete de flori din care sa alegi, nu platesti transportul, primesti o poza cu buchetul livrat imediat dupa expediera comenzii tale si fiecare buchet de flori este insotit de un mesaj dorit de tine.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *