Afaceri

Hale industriale – cum sa le configurezi pentru nevoile tale

Recomanda informatia!

Daca esti antreprenor si te interesezi de achizitionarea sau de inchirierea unei hale industriale, trebuie sa iei in calcul foarte multi factori decisive inainte sa iei hotararea de a opta si de a plati pentru un astfel de spatiu destinat activitatilor comerciale si industriale.

          Iata cateva directii pe care trebuie sa le urmezi si la care trebuie sa fii atent inainte de a plati chiria in avans pentru un asemenea spatiu sau chiar inainte de a semna actele de proprietate, in cazul in care il cumperi:

          1. Ai grija ca pozitionarea halei industriale la care te hotarasti sa fie in concordanta cu tipul de afacere pe care il desfasori. Daca desfasori activitati de productie, poti opta pentru un spatiu aflat la marginea orasului sau chiar pentru unul pozitionat rural, in apropierea unui oras. Daca desfasori activitati de vanzare –  cumparare, va trebui sa optezi pentru un spatiu pozitionat cat mai central, pentru a-ti asigura accesabilitatea si vizibilitatea in fata cumparatorilor.

          2. Avand in vedere ca clima din Romania este una temperat continentala si ca aceasta implica existenta a patru anotimpuri diferite, trebuie sa te asiguri ca spatial este perfect pentru toate cele patru sezoane ale anului. Asta presupune o izolatie termica de calitate si existenta unor sisteme de incalzire, respectiv de racire performante, care sa faca fata nevoilor tale.

          3. Alege-ti o hala industriala care sa faca fata nevoilor tale de desfasurare a activitatii. Daca este vorba despre activitati comerciale, asigura-te ca ai suficient spatiu pentru a expune marfa pe care intentionezi sa o vinzi si ca aceasta poate fi depozitata in conditii de siguranta. Daca ai o linie de productie, trebuie sa masori cu atentie masinariile si uneltele pe care le folosesti si sa optezi pentru un spatiu suficient de mare pentru a-ti putea desfasura activitatea de productie.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *