Afaceri

Cardurile Ticket Restaurant, de la inovație la economisire

Recomanda informatia!

Tot mai mulți angajatori preferă să își fidelizeze angajații oferind tichete de masă, o metodă foarte populară în rândul companiilor care oferă bonusuri angajaților lor. Tichetele de masă sunt deductibile și scutite de taxele sociale, fiind considerate mult mai avantajoase din punct de vedere financiar față de acordarea aceleiași sume în bani. Pentru angajați înseamnă o putere mai mare de cumpărare, iar pentru angajatori înseamnă economii de până la 32%.

În 2015, această metodă de bonusare s-a bucurat de o schimbare ce a simplificat atât viața angajatorilor, cât și cea a angajaților, prin trecerea la varianta pe suport electronic și lansarea pe piață a cardurilor Ticket Restaurant®. Care sunt avantajele lor față de tichetele de masă pe suport de hârtie?

Pentru angajat înseamnă:

 1. Libertatea de a efectua tranzacții cu valori sub/peste 9.41 lei, în funcție de fondurile disponibile pe card. Astfel angajatul nu mai este limitat de existența unei sume fixe pe care trebuie să o cheltuie, cum se întâmpla în cazul tichetelor de masă pe hârtie.
 2. Securitatea sporită prin accesul la platforma online Ticket On-the-Go®care permite blocarea cardului în caz de pierdere sau furt.
 3. Controlul permanent al soldului prin vizualizarea istoricului tranzacțiilor efectuate, al sumelor disponibile, precum și al ultimelor alimentări făcute prin platforma onlineTicket On-the-Go® sau prin aplicația mobilă Ticket On-the-Go®.
 4. Eficientizarea timpului în momentul utilizării lui la casa de marcat, precum și al spațiului ocupat in portofel.
 5. Calitatea materialului din care este realizat: un plastic subțire și rezistent față de cele din hârtie care se pot rupe sau deteriora.

Pentru angajator înseamnă:

 1. Simplificarea distribuției și eficientizarea costurilor pentru că nu mai este nevoie de emiterea unor tichete noi în fiecare lună
 2. Rapiditate în încărcarea sumelor, banii ajungând pe carduri în maxim o zi lucrătoare
 3. Oferirea unui beneficiu modern si elegant

Pentru comerciant înseamnă:

 1. Decontareamai rapidă a sumelor – în aproximativ 24 ore de la momentul plății
 2. Simplificarea gestiunii și eficientizarea costurilor de manevrare: se elimină ștampilarea și datarea tichetelor pe verso, precum și centralizarea și transportul acestora.
 3. Rapiditatea tranzacțiilor efectuate prin tehnologia ”contactless”

 

Într-o eră în care digitalul ne însoțește în fiecare acțiune pe care o întreprindem, iată că Ticket Restaurant ține pasul și vine către clienții săi cu o variantă îmbunătățită menită să le ușureze viața: cardul Ticket Restaurant. Rapid, simplu și inovativ – acceptat deja la peste 4.700 de comercianți parteneri.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *