Afaceri

Toppere de pat de la BellaNotte – profita de reduceri

Recomanda informatia!

Un topper de pat este de fapt o saltea aditionala ce iti ofera un plus de confort acolo unde il utilizezi. Daca salteaua ta nu-ti mai ofera suportul si confortul de care ai nevoie si nu este momentul sa investesti intr-una noua, un topper de pat iti va rezolva toate aceste probleme fiind solutia ideala in acest caz. Topperul de pat este solutia ideala daca vrei sa-ti imbunatatesti vechea saltea sau canapeaua.

Toppere de pat de la BellaNotte

Datoria materialelor din care este construit, un topper de pat iti va transforma suprafata in care dormi intr-una ortopedica, deoarece acesta favorizeaza pozitia corecta a coloanei vertebrale in timpul somnului. De asemenea, bazandu-se pe o spuma cu o densitate inalta, un topper de pat permite circulatia aerului in interiorului saltelei eliminand astfel transpiratia emisa de corp in timpul somnului. Daca patul ti se pare prea dur iti recomand sa folosesti un topper de pat din spuma memory foam care iti va asigura un confort sporit si o aliniere corecta a coloanei vertebrale, eliminand punctele de presiune de fiecare data cand il vei utiliza. Daca patul ti se pare prea moale, trebuie sa alegi un topper de pat din spuma care are o densitate ridicata. Acest material iti va asigura o suprafata ferma si iti va oferi o pozitie naturala a coloanei vertebrale de fiecare data. Cu ajutorul unui topper de pat se va schimba si imbunatati confortul suprafetei unde este folosit fie ca este vorba de o saltea veche, o canapea sau un coltar. Topperele de pat sunt confectionate din materiale cu densitate si duritate diferita, pentru ca tu sa-ti alegi exact modelul care te satisface. Toate topperele de pat au si o husa detasabila care se poate spala foarte usor si care iti ofera o protectie sporita impotriva acarienilor si alergenilor.

La BellaNotte gasesti modele inedite de toppere de pat

Pe site-ul www.bellanotte.ro, site-ul unui producator de saltele de pat, toppere de pat, paturi si canapele gasesti trei modele de toppere de pat, cu densitate si duritate diferita. Grosimile topperelor de pat pe care le gasesti la BellaNotte sunt de 3, 3+1 si 2+2cm, fiecare fiind construite diferit pentru nevoi diferite. BellaNotte comercializeaza toppere de pat la pret de producator. Pentru mai multe informatii, poti apela cu incredere serviciul de consiliere la unul dintre numerele de telefon:0740.043.744 / 0743.235.677.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *