Afaceri

Sarbatoriti Pastele oferind cadouri promotionale

Recomanda informatia!

Firmele care doresc sa fie percepute ca agenti economici seriosi si atenti la cerintele clientilor investesc  in campanii de publicitate al caror obiectiv este promovarea serviciilor si a produselor lansate de curand pe piata si informarea corecta a consumatorilor cu privire la aceste servicii si produse.  Sarbatorea de Paste este unul dintre momentele preferate ale multor comercianti pentru inceperea de campanii de advertising, receptivitatea consumatorilor la produse si la servicii noi fiind acum mai mare. Oferirea de cadouri promotionale, in cadrul acesto campanii de publicitate, este o modalitate eficienta de a adauga un plus de imagine firmei si de a incuraja consumul.
SC Keops Star Srl, firma cu o experienta de peste 7 ani in comercializarea produselor promotionale, a venit cu o noutate in oferta de produse promotionale pentru anul 2012- dulciurile promotionale. Aceste produse noi , alaturi de cele deja existente, ofera clientilor multiple idei de cadouri promotionale care pot fi oferite de Paste clientilor, angajatilor si partenerilor de afaceri. In cataloagele de produse promotionale, postate pe site-ul firmei www.promotional-zone.ro, sunt prezentate in detaliu toate produsele promotionale comercializate de SC Keops Star Srl, clasificate pe categorii de produse: moda, casa,vitalitate, electronice,birou, instrumente de scris, eco, agende si  dulciuri.
Sarbatoarea Pastelui  este un bun prilej pentru comercianti de a lansa promotii si campanii de publicitate care au ca rezultat cresterea vanzarilor. Acest moment poate reprezenta si ocazia de a multumi tuturor celor care prin efortul lor au contribuit la prosperitatea fimei; parteneri de afaceri, angajati sau clienti, cu totii vor fi incantati sa primeasca cadouri promotionale de Paste. Acest gest nu va trece neobservat, sporind consideratia si increderea fata de firma care isi creeaza o imagine profesionista si competitiva pe piata. Cadourile promotionale pot fi personalizate cu mesaje si elementele grafice ale promotiei ; pentru sarbatori pot fi create cosuri cadou care sa contina o varietate de produse promotionale.
Potrivit statisticilor, romanilor le plac promotiile si in perioada sarbatorilor incepe goana dupa cumparaturi. Firmele care ofera in aceasta perioada cadouri promotionale la achizitionarea unor produse si servicii vor inregistra cresteri semnificative in vanzari. Indiferent de domeniul in care activati, consultand cataloagele de produse promotionale ColourFul Seasons, Europa Enterprise,  Cool, Yes, Sweets si  Didex 2012 veti gasi, cu siguranta, produse potrivite pentru cadouri promotionale.
Cadouri promotionale potrivite de sarbatori sunt dulciurile promotionale, produse care vor placea in egala masura copiilor si adultilor. Catalogul Sweets va prezinta oferta de dulciuri promotionale a firmei SC Keops Star Srl; aceste produse sunt de foarte buna calitate, exista varietati ce nu contin grasimi si coloranti artificiali si se remarca prin varietatea formelor, aromelor si culorilor.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *