Afaceri

Sarbatoreste primavara prin cadouri promotionale

Recomanda informatia!

Sarbatorile primaverii  sunt asteptate cu nerabdarea atat de comercianti cat si de clienti. Agentii economici pun in aplicare ample campanii de publicitate cu scopul de a promova cat mai bine produsele si serviciile pe care le comercializeaza, rezultatul acesor activitati de publicitate fiind cresterea vanzarilor, in timp ce clientii urmaresc promotiile cele mai avantajoase pentru achizitionarea de bunuri si de servicii. Acest moment, inceputul primaverii, este considerat de catre specialistii din publicitate un moment oportun pentru lasarea de produse noi sau pentru initierea de campanii de publicitate. Cadourile promotionale oferite clientilor in cadrul activitatilor publicitare influenteaza in mod hotarator evolutia vanzarilor si interesul manifestat de clienti fata de produsele sau promotiile recent lansate pe piata.

In oferta de produse promotioanale a firmei SC Keops SRL gasiti o varietate impresionanta de produse promotionale ; aceste produse promotionale se remarca prin calitatate si prin design de produsele similare existente pe piata. Consultand cataloagele de produse promotionale Cool, ColourFul Season, Hidea si Yes, postate on-line pe www.promotional-zon.ro, aflati detalii despre fiecare produs in parte. Firma va ofera consultanta de specialitate in vederea alegerii celui mai potrivit cadou promotional pentru campania/promotia pe care intentionati sa o derulati in aceasta perioada. In functie de produsul promotional ales pot fi folosite urmatoarele procedee de personalizare: tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital.

Promotiile, campaniile de publicitate si cadourile promotionale oferite in luna martie pot avea ca tema sarbatorile de 1 Martie si de 8 Martie. Martisorul traditional poate fi inlocuit cu produse promotionale care sunt in ton cu aceasta sarbatoare a renasterii naturii; seturile de aromaterapie sau articolele pentru casa cu un design vesel si colorat vor avea efectul dorit. 8 Martie este sarbatoarea frumusetii si a feminitatii, ziua in care toate doamnele si domnisoarele ar trebui sa primeasca o floare si un mic cadou. Un cadou promotional care contine produse spa, accesorii vestimentare  sau  de uz personal va reprezenta o atentie inspirata pentru aceasta zi. In cataloagele de produse promotionale ale firmei SC Keops Star SRL sunt foarte bine reprezentate produsele promotioanale din categoriile vitality si moda . Produsele promotionale de tip seturi spa, seturi de manichiura, seturi de baie, perii de par, oglinzi cosmetice, genti cosmetice, esarfe, curele, genti, portofele si porcarduri  sunt cadouri promotionale  inspirate pentru aceste ocazii.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *