Afaceri

Sergiu Diacomatu si viata sa extrapolitica

Recomanda informatia!

Sergiu Diacomatu s-a nascut intr-o familie cu traditie din Braila, veche de 7 generatii. Bunicul sau a ajutat la constructia patinoarului, a Salii Polivalente si a Stadionului Municipal din Braila.

In 2009, Sergiu Diacomatu si-a dat demisia din Guvern din cauza unor neintelegeri cu premierul Boc. Dupa o mica pauza, in 2001, Sergiu Diacomatu a infiintat Liga Tineretului Brailea, Fundatia Fii Brailei si Liga Tineretului Brailean.

De ce a creat Sergiu Diacomatu aceste fundatii?

Prin crearea acestor fundatii, Sergiu Diacomatu a facut nenumarate acte de caritate pentru cei nevoiasi si pentru batrani.

Tot prin fundatiile infiintate de el, Sergiu Diacomatu a oferit ajutoare localitatilor aflate in dificultate din cauza zapezii si a reusit sa faca pentru competii sportive, festivaluri si o sumedenie de evenimente culturale pentru braileni.

Cu ajutorul fundatiei Cluburile Pensionarilor a reusit sa creeze spatii de recreere atat de necesare pentru cei batrani, iar prin fundatia Liga Tinereteului, Sergiu Diacomatu a reusit sa promovez tinerii si sa produca numeroase activiati extra-curriculare.

Viata particulara a lui Sergiu Diacomatu

Diacomatu este casatorit cu femeia vietii lui de 4 ani si toata cariera lui a progresat prin forte propii.

Sergiu Diacomatu nu a fost niciodata ajutat de favoritism sau nepotism si acum se pregateste sa candideze la europarlamentare.

Diacomatu a studiat la liceul Nicolae Iorga, dupa care a urmat cursurile Facultatii de Drept si in 2004 si-a luat licenta in drept. Sergiu diacomatu a urmat un curs de formare lnstitutul National de Administratie, plus un master in Managementul Proiectelor si acum face master in Teoria si Practica Guvernarii la SNSPA.

Dupa studii, Sergiu Diacomatu a lucrat in mediul privat si a devenit consilier in Corpul de Control al Prim-Ministrului Calin Popescu Tariceanu.

In 2009, tanarul politician Sergiu Diacomatu a ocupat functia de vicepresidente al ANRP, cu rang de Subsecretar de stat.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *