Afaceri

Petrecerea firmei: Ce cadouri surpriza sa pregatesti pentru angajati?

Recomanda informatia!

   Petrecerea firmei este o buna ocazie pentru a mai destinde atmosfera printre angajati, pentru a consolida relatiile dintre ei, dar si de a-i rasplati pentru munca depusa pana atunci in folosul companiei. Indiferent de ocazia cu care este organizata petrecerea, iata cateva idei de surprize dragute pe care le poti oferi in dar angajatilor la plecare! 

Cosuri cadou 

   Cosurile cadou cu produse din zona food&drink reprezinta una dintre cele mai simple, la indemana si dragute metode prin care iti poti arata recunostinta pentru munca depusa de angajatii tai in firma. Ai la dispozitie o oferta variata de produse – dulciuri, branzeturi, vinuri, prajituri, ciocolata, produse de ingrijire corporala, seturi de cafea, ceainice etc.  –  din care sa concepi cel mai interesant cos cadou pentru participantii la petrecerea firmei cu ocazia Craciunului. 

Abonament la masaj sau spa 

   Incheie un parteneriat cu un salon de infrumusetare si ofera angajatilor posibilitatea de a se relaxa cu cate un abonament  de cateva sedinte de masaj, sauna sau intretinere corporala. O gura de relaxare dupa perioade lungi de stres i-ar putea ajuta sa se incarce cu energie pentru proiectele ulterioare ale firmei.

Abonament la sala de sport 

   Daca angajatii tai isi petrec cea mai mare parte a zilei stand pe scaun, in fata unui calculator, atunci un abonament la sala ar fi grozav pentru a-i stimula sa faca miscare si a-i ajuta astfel sa-si intinda oasele si sa combata efectele periculoase ale sedentarismului asupra sanatatii lor. 

O sticla de bautura rafinata 

   Ce mod mai frumos de a incheia petrecerea firmei decat cu o sticla de vin de foarte buna calitate sau cu o sampanie scumpa, primita in dar?  Acestea pot fi introduse in cosurile cadou, dar, in lipsa unui buget substantial, pot fi oferite si individual. 

Produse cosmetice 

   Nu exista femeie sau barbat care sa aiba acasa prea multe produse cosmetice, de aceea, un pachet cadou frumos ambalat, in interiorul caruia se gasesc mai multe tipuri de produse cosmetice va incanta chiar si cel mai incruntat participant la petrecere.

   O solutie oferita intr-un mod eficient este un furnizor externe de cadouri gata selectate si elegant ambalate, asezate in cosulete traditionale, ce pot reprezenta un cadou ideal pentru colegi sau sefi, pentru angajatii corporatisti sau nu ai firmei, furnizor care exact asta sa faca: sa livreze cosuletele pline de cadouri companiei tale, nefiind necesar altceva decat sa fie daruite intr-o atmosfera foarte placuta sub bradul firmei de Craciun.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *