Afaceri

Scapa de vechile neoane din casa cu tuburile LED de la led-concept.ro

Recomanda informatia!

Tuburile LED de la LED-Concept.ro sunt acum la reducerei

Magazinul online LED-Concept te ajuta sa scazi costul la factura de curent cu pana la 50% cu ajutorul celor mai ieftine tuburi LED. Tuburile LED din magazinul online www.led-concept.ro iti asigura un sistem complet de iluminare cu tehnologie LED.

Daca vrei pentru casa ta un sistem de iluminare economic si cu putere extraordinar de mare, toti specialistii recomanda tuburile LED care nu numai ca vor ajuta sa scapati de neoanele vechi, dar va vor ajuta sa economisiti si la facture de energie electrica. Este de preferat sa nu ratezi avantajele pe care tuburile LED din oferta LED-Concept ti le ofera.

Scapa de vechile neoane din casa cu ajutorul tuburilor cu LED de la LED-Concept

Practic, primul si cel mai important avantaj este ca vei economisi pana la jumatete din banii pe care ii dadeai pe facture de curent. Tuburile cu LED consuma cu peste 50% mai putina energie electrica decat neoanele normale. Un alt avantaj foarte mare il reprezinta durata foarte mare de viata a tuburilor cu LED in comparative cu neoanele clasice.

De regula acestea rezista la foarte multe cicluri de aprindere si stingeri si au pana la 35.000 de ore de functionare. Radiatile ultraviolet si infrarosii sunt 0. Tuburile cu LED nu emit asemenea radiatii.

Terenurile de sport, camerele copiilor si zonele de preparare mancarii locurile unde tuburile led sunt foarte folosite. De ce? Pentru ca acestea nu atrag insect, nu emit caldura si nici nu danueaza vederii.

Sunt si foarte eco-friendly pentru ca nu contin mercur si deci nu dauneaza mediului inconjurator. Noul magazin online LED-Concept aduce cele mai mici preturi la tuburi LED.

Despre LED-Concept

Nu mai sta pe ganduri, intra acum pe site-ul www.led-concept.ro pentru a beneficia de cele mai mici preturi la sistemul de iluminat cu tuburi led de pe piata! Led-Concept este cel mai nou magazin online de iluminat cu led din Romania, avand totodata si cele mai mici preturi in comparatie cu competitorii sai.

Poti comanda de la acest magazin online produse de iluminat cu led foarte ieftine: tuburi LED, spoturi LED, becuri LED, proiectoare LED, plafoniere LED etc. Daca vrei sa comanzi produse la ce mai mici preturi de pe piata, intra acum pe site-ul magazinului Led Concept, suna la numarul de telefon 0760.919.116 sau trimite un mail la comenzi@led-concept.ro.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *