Afaceri

Balast de calitate pentru antreprenori in constructii

Recomanda informatia!

Constructia unui imobil presupune o atentie sporita alocata materialelor brute necesare ridicarii acesteia. Daca in zona finisajelor multimea de furnizori, dar si standardele precise ale materialelor, va pot usura munca, in ceea ce priveste, de exemplu, tipul de balast de care aveti nevoie este un capitol mai dificil.

Daca viitoarea constructie va fi edificata in Bucuresti trebuie sa cautati furnizori apropiati pentru a va asigura ca veti primi la timp materialele de care aveti nevoie. 

Turnarea fundatiei este primul pas important al constructiei. Nisipul, pietrisul, balastul de care aveti nevoie trebuie livrat la momentul oportun pentru a cu compromite pasii ulteriori ai cnstructiei. Tot timpul se lucreaza la limita, iar seriozitatea si promptitudinea furnizorilor este cea care va face diferenta intre o constructie construita bine si la timp si una care va va da mari batai de cap.

Oferte de materiale le gasim atat in magazinele si depozitele dedicate materialelor de constructii, dar si pe internet. Fiecare oferta trebuie judecata cu atentie, atat din perspectiva raportului calitate  pret, dar si dupa serviciile asociate. De exemplu, transportul balastului trebuie sa cada neaparat in sarcina furnizorului. Daca nu, este o mare problema. Va trebui sa cautati alt furnizor de transport special, alta cheltuiala, alt timing. Daca solicitati oferte pe e-mail, dupa ce le-ati selectat pe cele care va conving, trebuie sa va intalniti cu furnizorul pentru a va asigura atat de calitatea promisa a balastului, dar si de faptul ca acesta va fi livrat la timp, conform termenilor conveniti.

Furnizorul de balast, cel mai probabil posesor de balastiera (in caz contrar este bine sa verificati cu atentie sa nu fie doar un intermediar care va va mari costul initial) va fi capabil sa va satisfaca pretentiile si sa va ofere un pret foarte bun doar daca stiti exact de ce anume aveti nevoie, precum si de cantitatea de balast necesara pentru prima faza a proiectului.

Un astfel de furnizor va putea sa va livreze, pe langa balast si alte materiale necesare, precum: nisip, margaritar, chiar si pamant de flori. Trebuie sa verificati calitatea fiecarui materiale si daca totul este in regula puteti sa va axati pe acel furnizor pentru procurarea mai multor materiale. Veti beneficia de toata atentia furnizorului, dar si de reduceri de preturi.

Daca sunteti un antreprenor la inceput de drum, sau doar vreti sa va construiti in regie proprie noua dumneavoastra casa este bine ca atunci cand mergeti la un potential furnizor sa discutati despre balast, nisip etc., sa fiti insotit si de un specialist, un consilier de incredere. Veti evita astfel neplaceri ulterioare, legate atat de calitatea materialelor, dar si de posibila neseriozitate a unui furnizor. Un consilier care cunoaste bine piata si lumea constructiilor va sti sa va dea cele mai bune sfaturi, iar dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune oferte de balast, nisip, pietris etc. 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *