Afaceri

5 caracteristici pe care ar trebui sa le aibă un umidometru cereale

Recomanda informatia!

Fie ca profesezi in domeniul agriculturii sau pur si simplu plantezi diverse cereale din pasiune, un umidometru cereale este unul dintre dispozitivele care nu trebuie sa iti lipseasca. Acesta reuseste sa ofere o multime de avantaje:

  • Masoara umiditatea din cereale, in asa fel incat sa stii cum sa plantezi semintele si cum sa le ingrijesti;
  • Te ajuta sa gasesti cele mai bune solutii pentru depozitare.

Caracteristica principala a umidometrului este una cat se poate de simpla si de logica: masoara umiditatea.

Ce mai poate sa faca un astfel de produs?

5 caracteristici pe care orice umidometru de cereale trebuie sa le aiba

1. Masoara greutatea hectolitrica. Greutatea hectolitrica este exprimata in kg si se refera la greutatea pe care o are un volum de boabe de 0.1 m3. In functie de acest parametru se poate stabili pretul de vanzare al cerealelor.

2. Masoara temperatura din cereale. Este o alta caracteristica foarte importanta, temperatura putand sa decida calitatea probei si de asemenea, sa stabileasca pretul si modul in care cultura va fi depozitata.

3. Ofera informatiile pe un ecran LCD. Umidometrele moderne ofera toate informatiile necesare pe ecrane LCD, usor de folosit. De asemenea, pot asigura o ajustare corecta a rezultatelor.

4. Macina proba. Pentru rezultate cat mai bune, in multe situatii poate sa fie necesara macinarea probei. Exista umidometre care fac acest lucru, in asa fel incat eroarea sa fie una cat mai mica.

5. Acopere o gama cat mai larga de culturi. Exista umidometre care pot sa masoare umiditatea din grau sau umidometre care pot sa masoare umiditatea din mult mai multe culturi. Multe au o varietate uriasa, de peste 30 de culturi.

Ce trebuie sa ai in vedere in momentul in care achizitionezi un umidometru cereale?

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca este produs de o firma cu renume in domeniu, care iti poate garanta o anumita calitate. De asemenea, este bine sa te orientezi catre umidometre cat mai complexe, care nu doar masoara umiditatea. Dispozitivele de acest gen sunt din ce in ce mai inteligente si mai bine ancorate in tehnologiile moderne, asadar merita sa fie cautate cele mai performante variante.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *