Sex-Relatii-Copii

O sedinta foto gravide, ideea perfecta pentru inghetarea in timp a perioadei de sarcina

Recomanda informatia!

Cele 9 luni in care bebelusul sta in pantecul mamei reprezinta una dintre cele mai interesante si frumoase perioade din viata unei femei. Femeia gravida are o legatura stransa cu pruncul si trece in fiecare zi prin momente unice.

Pentru foarte multe femei, aceste noua luni apar o singura data in viata motiv pentru care trebuie imortalizate. O sedinta foto pentru gravide este, asadar, o idee excelenta. Pentru ca sedinta sa se desfasoare perfect, orice mamica trebuie sa stie cateva secrete.

Cand se face sedinta foto pentru gravide?

Este bine ca aceasta sedinta sa fie facuta in saptamana 32 de sarcina. Este perioada in care bebelusul este deja mare, iar burtica este cat se poate de vizibila. In acesta saptamana mamica se poate misca in voie iar sedinta se poate desfasura normal. Daca se asteapta mai mult, exista riscuri ceva mai mari.

Exista si femei care aleg sa faca mai multe sedinte foto, chiar una pe luna pentru a face ulterior un calendar de graviduta.

Unde se pot face pozele?

Sedinta foto pentru gravide (click aici pentru detalii) este bine sa se faca intr-un loc cat mai natural si colorat. Se poate opta atat pentru o sedinta in interior, cat si pentru una in aer liber. Daca se mizeaza pe sedintele in aer liber trebuie sa se tina cont de starea vremii si de modul in care este luminata zona unde se fac fotografii. Un fotograf cu experienta poate, insa, sa surprinda momente cu adevarat interesante si inedite.

In cazul sedintelor in interior, este bine sa se caute zonele cat mai luminoase, cu lumina naturala. Sunt de evitat becurile sau blitul.

In principiu, fondul din spate este bine sa fie simplu, in asa fel incat accentul pozelor sa cada pe graviduta.

Care este cel mai bun outfit pentru aceste fotografii?

Cel mai bine este sa se aleaga haine elastice si stramte, cat mai colorate si cat mai luminoase, insa fara prea multe accesorii, sclipici si modele. Sunt de evitat rochiile negre, deoarece nu se poate evidentia foarte bine sarcina. O bluza mulata si o fusta sunt ideale fotografie de acest fel.

Exista si varianta de nuditate gravide, care este din ce in ce mai adoptata. Gravidutele care se simt increzatoare cu propriul corp, pot incerca astfel de poze.

Singura sau cu sotul si familia?

Pozele cu gravidute se fac impreuna cu sotul si cu ceilalti copii, daca exista. Se poate opta si pentru poze in care femeia gravida este singura in poza.

Ulterior, se poate aranja o sedinta foto si in momentul in care a aparut deja bebelusul, in asa fel incat sa existe o comparatie inainte si dupa.

In ce pozitie se fac pozele?

Cei de la enjoybali.ro recomanda urmatoarele pozitii in poze:

  • Cu mainile pe burtica si cu privirea spre aceasta;
  • Pe spate, cu burtica in sus;
  • Tinand in brate un alt copilas;
  • In pozitie turceasca, cu fata spre camera;
  • Cu burtica vazuta din profil.

Daca se alege un fotograf bun si se pregateste din timp sedinta foto, rezultatele pot fi cu adevarat impresionante.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *