Diverse

Cum alegem produsele de ingrijire pentru barbati

Recomanda informatia!

Cum sa alegem produsele de ingrijire corporala, de la produsele cosmetice destinate pielii si parului la produsele de barbierit. Desi la prima vedere ar parea ca doar femeile acorda importanta propriei infatisari, un studiu recent efectuat in America si Europa a aratat ca aproximativ 75% dintre barbati considera timpul petrecut in fata oglinzii ca fiind „important” sau „foarte important”, in timp ce doar 70% dintre femei acorda acestui aspect acelasi grad de importanta.

Desigur, producatorii de produse cosmetice au fost printre primii care au profitat de aceasta tendinta, astfel incat acum piata produselor de ingrijire destinate barbatilor a atins 30 de miliarde de dolari anual. In ultimul timp, majoritatea companiilor au adaugat linii dedicate barbatilor, astfel incat acum diversitatea acestora este atat de mare incat alegerea produsului ideal a ajuns sa fie o adevarata provocare.

Sa fie vorba despre constientizarea si aprofundarea de catre barbati a laturii lor feminine? Este oare vorba despre o moda trecatoare sau sa fie debutul unei epoci de sine statatoare, cea a metrosexualilor – barbati care sunt dispusi oricand sa investeasca sume importante pentru a arata bine? Deocamdata nu se cunoaste raspunsul la aceste intrebari, cu atat mai mult cu cat este posibil ca pe de alta parte si industria de produse cosmetice sa fie cea care face apel la ego-ul barbatilor pentru a obtine vanzari cat mai mari, astfel incat sa se intretina un cerc vicios. Dar iata care sunt cele mai potrivite produse de ingrijire pentru barbati, si pe ce criterii trebuie alese acestea de pe raft.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *