Diverse

PasInstal, una dintre cele mai vechi firme de instalatii electrice

Recomanda informatia!

Instalatiile sunt foarte importante pentru un imbobil, fie ca vorbim in acest sens despre instalatii electrice, sanitare, de climatizare, termice sau orice alt timp de instalatii. Tocmai de aceea atunci cand esti in pragul de a alege firma care sa se ocupe de partea de instalatii e recomandat sa apelezi la o firma cat mai serioasa si mai experimentata.

PasInstal – 20 de ani de experienta in domeniul instalatiilor

PasInstal este o firma de instalatii din municipiul Bucuresti ce are o experienta de aproape 20 de ani in montajul de instalatii electrice, sanitare etc, fiind in acest sens una dintre cele mai vechi firme de profil.

Portofoliul celor de la PasInstal este unul foarte bogat si cuprinde lucrari ample realizate la obiective importante din Bucuresti si din tara. In acest sens trebuie mentionat faptul ca PasInstal a executat lucrari de montaj si mentenanta ale instalatiilor sanitare si electrice pentru mai multe scoli si gradinite din Bucuresti dar si pentru unele imobile comerciale apartinand unor companii de renume precum Alpha Bank, Banca Romana pentru Dezvoltare, SC Alro SA, MC Donald’s Romania etc.

Fiind o firma de traditie in domeniul instalatiilor, trebuie specificat faptul ca PasInstal dispune de toate certificarile necesare precum autorizatia ISCIR sau certificarea ISO 9001. In acest mod aveti garantia lucrului de calitate, bine facut iar faptul ca firma cu care colaborati dispune de toate certificarile si avizele necesare ar trebuie sa va ofere un sentiment de siguranta.

XX

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *