Masini

Pretul de importator la accesorii auto

Recomanda informatia!

Ce inseamna pretul de importator la accesorii auto? In domeniul comertului preturile se impart in mai multe categorii unde cele mai mici sunt cele de importator. Acest lucru se datoreaza faptului ca intre firma importatoare si fabrica producatoare de piese si accesorii auto nu sunt intermediari, firma importatoare fiind si cel care aduce produsele in tara si face distributia acestora.

In comertul de piese si accesorii auto putem imparti piata in urmatoarele segmente:

  • Importator si distribuitor de piese si accesorii auto
  • Distribuitor zonal de piese si accesorii auto
  • Magazin de piese si accesorii auto
  • Magazin online de piese si accesorii auto

La toate aceste forme de vanzare a pieselor auto preturile pot diferi substantial, depinde de numarul intermediarilor prin care trece produsul cumparat.

Firma noastra Strenger Er-Pol srl este importator si distribuitor de piese si accesorii auto si autocamioane. Datorita numarului mare de produse pe care le comercializam avem o relatie stransa de colaborare cu firmele producatoare. Preturile utilizate la noi sunt in asa fel stabilite incat sa ofere posibilitatea magazinelor de piese si accesorii auto cu care colaboram sa poata practica preturi corecte.

Avand propriile masini de transport marfa asiguram cu ele necesarul de produse magazinelor de piese si accesorii auto, iar in cazul in care sunt comenzi rapide ele sunt livrate prin curierat rapid.

Distribuitori zonali independenti sunt firme care au o retea de clienti/ magazine de piese auto si carora le furnizeaza produsele achizitionate de la firma importatoare de piese si accesorii auto. Colaborarea noastra cu astfel de firme este foarte importanta, asigura ca produsele noastre sa ajunga si in zonele in care noi nu avem acces.

Magazinele de piese si accesorii auto sunt de fapt penultima veriga in drumul produselor pana la cumparator. Cea mai usoara metoda de a cumpara un produs este sa vizitezi un magazin de piese si accesorii auto si sa cumperi produsul de pe raft. Datorita drumului pe care acesta l-a parcurs, el va contine toate adaosurile intermediarilor, cheltuielile de transport si cheltuielile magazinului aferent.

De aceea putem spune ca pretul produsului din magazinul de accesorii auto depinde foarte mult de preturile practicate de firma importatoare si distribuitoare. De aceea firmele importatoare practica preturi avantajoase si reduceri substantiale la comenzi mari pentru a asigura ca produsul va ajunge la cumparatorul final, la cel mai bun pret posibil.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *