Masini

Salonul Auto Paris 2018- ce noutati ne asteapta?

Recomanda informatia!

Din 4 octombrie si pana pe 14 octombrie a avut loc Salonul Auto de la Paris, la Parc des Expos de Versailles, ocazie cu care iubitorii de masini au avut ocazia de a vedea si admira cele mai noi autoturisme lansate de producatori de top.

Si in ciuda absentei mai multor productori importanti, salonul parizian a venit cu numeroase inovatii importante si cu numeroase modele noi pentru acest sector in continua dezvoltare si mutare.

Astfel ca producatorii de la Smart au prezentat un nou concept electric pentru a sarbatori 20 de ani de prezenta pe piata si cei de la Audi au prezentat un nou look pentru Audi, bazat pe o platforma modulara transversala. Dar nu numai.

La Renault, noul obiectiv este sa relanseze noul sau Kadjar, un SUV pe piata de trei ani deja, propunand un nou lifting pentru acesta.

La Peugeot va trebui sa ne asteptam la noi modele hibride, cum ar fi noul concept E- Legend sau 3008 GT Hybrid. Bazat pe miticul sau model 504, conceptul E-Legend prezinta viziunea electrica a viitoarelor masini Peugeot.

Porsche 911 Speedster propune un concept extrem de spectaculos. Un concept cu care constructorul celebrul aniverseaza 70 de ani de masini sport. Va aparea pe piata si Porsche Macan Facelift, care propune o multime de schimbari.

Audi. Audi nu ne lasa sa ne plictisim in viitorul apropiat. Ne propnune trei premiere mondiale- noul A1 Sportback, Q3 si SUV-ul sau electric, e-tron. Dar si un SUV de lux, Q8, noua versiune pentru A6 si versiuni restilizate pentru Audi A4 si Audi TT.

Aston Martin a prezentat noul sau Aston Martin Vantage si DBS Superleggera de 725ch.

Dacia a incercat sa instaleze un noul motor Diesel BluedCi de ultima generatie sub capota celei mai populare masini, Duster.

Va aparea pe piata si un nou Seat, Tarraco, mai mare decat Ateca, cu locuri pentru 7 persoane.

Skoda a prezentat si ea noul sau model de masina, Skoda Kodiaq RS, un nou model foarte performant.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *