Stiinta

De ce extraterestrii nu vor sa se arate? Cateva teorii care ar putea explica « tacerea » lor

Recomanda informatia!

Te-ai intrebat si tu pana acum de ce nu se arata extraterestrii? Exista mai multe teorii ce ar pueta explica aceasta liniste sau tacerea lor….vrei sa afli mai multe secrete? Citeste acest articol in continuare.

Teoria numarul 1- Nu exista extraterestri. Poate ca suntem singuri in univers. Dar cum sunt atatea exoplanete in univers care pot sa fie locuite, contrariul acestei teorii este la fel de plauzibil.

Teoria numarul 2- Nu exista viata inteligenta. La fel ca si in cazul Pamantului, cand miliarde si miliarde de ani viata a fost destul de primitiva, acest lucru se poate aplica si in cazul altor planete. Animalele, plantele sau micro-organismele nu pot comunica in afara mediului lor.

Teoria numarul 3- Tehnologia lor este mult prea avansata. Extraterestrii comunica cu alte lumi, prin intermediul unor tehnologii extrem de avansate, pe care noi inca nu le cunoastem sau nu le stapanim. Folosesc semnale care sunt imposibil de captat si care poate au sensuri diferite fata de ale noastre.

Teoria numarul 4- Civilizatiile se autodistrug. Din punct de vedere istoric, cel mai adesea, civilizatiile s-au infruntat si confruntat pentru a-si intinde imperiile. Poate ca extraterestrii sunt cei care duc un razboi total, reducand planete intregi la neant.

Teoria numarul 5- Mediul lor este extrem de ostil. Au putut avea loc catastrofe climatice, cum au avut loc si acum 65 de milioane de ani pe planeta noastra.

Astfel ca, evenimentele cosmice au putut juca un rol determinant in distrugerea civilizatiilor.

Teoria numarul 6- Comunicarea lor este una foarte recenta. De la o exoplaneta aflata la 10 000 de ani lumina, un mesaj ar ajunge la noi tot in 10.000 de ani. Deci sa dialoghezi cu o noua civilizatie necesita foarte multa rabdare.

Teoria numarul 7- Ne evita. Pamantul este ideal pentru om, dar poate ca pentru extraterestri nu. Poate ca nu ii interesam sau poate ca reprezentam un pericol pentru ei. Cine stie?

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *