Afaceri

Cum mentii atentia publicului cu ajutorul unei table magnetice

Recomanda informatia!

Fie ca trebuie sa tii cuvantari, prezentari in fata unui public mare sau ca trebuie sa prezinti anumite idei, strategii intr-un cadru restrans, trebuie sa gasesti un mod prin care sa captezi atentia publicului tau.

In acelasi timp, ar trebui sa gasesti o modalitate prin care persoanele care asista la prezenntarea ta sa inteleaga principalele idei prezentate de tine.

Pentru aceste lucruri ai nevoie de instrumente care sa te ajute sa iti atingi obiectivele.

Ai o gama variata de posibilitati pe care le poti adapta in functie de publicul in fata caruia o sa vorbesti. De la nenumaratele solutii date de tehnologie, la mijloace clasice precum flipchart-ul, tabla clasica, tabla pluta sau o tabla magnetica.

Inainte de a incepe prezentare trebuie sa te gandesti bine care este scopul acestuia si la numarul persoanelor care vor asista, abia apoi poti alege instrumentul potrivit care sa te ajute sa iti dinamizezi discursul.

Tabla magnetica sau tabla de pluta?

O tabla magnetica te poate ajuta sa dezvolti o explicatie, sa desenezi o schema sau sa raspunzi la anumite intrebari ale publicului. De asemenea, o tabla magnetica iti permite sa afisezi documente, imaginii, diagarame, scheme deja printate. Trebuie sa va asigurati ca aveti markere non-permanente de culori contrastate pentru a putea evidentia ideile principale.

Table magnetice sunt perfecte pentru salile de curs, dar si in companii, pnetru sedinte de brainstorming sau prezentari.

Spre deosebire de tabla magnetica, tabla de pluta permite doar afisarea unor materiale deja printate. Aceasta poate fi utilizata atat in institutii de invatamant, cat si in companii sau sedii precum un panou de afisaj. De asemenea, poate fi de folos in cadrul prezentarilor, cand ai printat toate materialel pe care vrei sa le expui si vrei sa realizezi un colaj.

Indiferent de ce model alegi, tabla magnetica sau tabla pluta, vei reusi sa mentii atentia publicului pe durata prezentarii tale!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *