Sanatate-Medicina

Tigarile electronice mini

Recomanda informatia!

“Mini” este o tigara electronica de aceeasi lungime ca si o tigara clasica cu un gust de tutun, dar care nu detine nici o substanta nociva pentru organism cum detin tigarile clasice. O mare parte din categoria fumatorilor au inceput sa fumeze din cauza grupului de prieteni care in mare parte erau fumatori si din dorinta de a apartine unui grup, de aceea oamenii s-au impartit in 2 grupuri: fumatorii si nefumatorii. Tinand cont de aparitia acestei tigari electronice oameni se vor imparti acum in 3 grupuri: nefumatori, fumatori de tigari clasice si fumatori de tigari electronice.

Persoanele de rand nu-si permit sa-si cumpere o tigara electronica datorita pretului care trebuie dat odata in comparatie cu tigarile clasice care se cumpara in fiecare zi sau o data la 2 zile si care comparativ cu cele electronice costa considerabil mai putin. Tigarile electronice au si alta deosebire fata cele clasice si anume faptul ca trebuie reincarcate pe masura ce li se termina bacteria. Facand un calcul usor tigarile electronice sunt mai ieftine decat cele clasice chiar daca trebuie sa dai un pret mare la inceput aceasta nu trebuie schimbata, in comparatie cu cele clasice care se termina si trebuie cumparate zilnic.

Tigara electronica este o noua inventie dupa plasturii care ii puneai pe mana si care teoretic trebuia sa te ajute sa te lasi de fumat. Industria plasturilor cu nicotina nu s-a dezvoltat ci a fost doar o metoda de moment care se pare ca nu au fost folositori oamenilor la nivelul la care se astepta. Acelasi lucru putem afirma si despre tigarile electronice: ca nu o sa inlocuiasca niciodata o tigara clasica deoarece doar un pret ridicat al tigarii clasice poate ajuta la scaderea vanzarilor. Intotdeauna vor exista oameni “fideli” tigarii obisnuite. In 2012 exista persoane care au renuntat definitiv la tigara obisnuita invatand sa fumeze utilizand o tigara electronica, dar si persoane care au si tigara electronica dar din cand in cand mai fumeaza si o tigara clasica care dupa parerea lor nu se poate compara cu cea electronica fiind mult superioara acesteia prin gustul si fumul pe care il degaja.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *