Divertisment

Cantece pentru copii

Recomanda informatia!

Despre copilarie s-au scris carti de nu ar incapea in zeci de camioane sa le punem la un loc. Atat de multe intrucat o viata intreaga de om, nu ar ajunge sa apuci sa le citesti cu toate. Copilaria e perioada mirifica in care griji nu exista, perioada in care nu ai habar de viata si de adevaratul mers al acesteia ci doar de tine si de jucaria ta. Este momentul cand te bucurai sa canti alaturi de alti copii diferite cantecele pentru copii bucurie , fara sa te temi ca nu ai voce, sau ca ai uitat versurile.

Cati dintre noi oare n-am da timpul inapoi, pentru macar un an din acea perioada? Dar ce zic un an, ca e muuult. Chiar si pentru o zi la varsta de 7 ani am da mult. De ce? Pentru ca sentimentul minunat de a fi copil, te face sa tremuri de bucurie, nostalgie, placere si amintiri placute.

Sotii sau fapte bune, prostioare sau coronite la sfarsit de an, suparari si bucurii, toate ni le amintim acum.

Din perioada gradinitei de exemplu, fiecare dintre noi, isi aminteste ce l-a marcat mai mult. Caietele frumoase laudate in fata tuturor parintilor, povestile citite de invatatoare, iarna, stand pe covorasul din sala de clasa, inconjurati de jucarii sau de ce nu, acele cantece pentru copii care unora dintre noi, le raman toata viata in minte.

Iar daca nu raman, sunt sigur ca in momentul in care auzi, oriunde, la radio, televizor sau cumperi un cd pentru propriii copii, subconstientul tau va recunoaste aproape instantaneu fiecare melodie invatata cu zeci de ani in urma, si uitata in cele mai adanci si ascunse cotloane ale mintii.

E frumos sa fii copil si e frumos sa te bucuri in perioada copilariei. Daca aveti sau veti avea copii, sa nu uitati ca orice s-ar intampla, cat sunt mici trebuie sa faceti tot posibilul sa le faceti viata cat mai usoara si mai frumoasa, sa aiba cele mai frumoase amintiri pentru tot restul vietii.

Eu acum ma bucur alaturi de copiii mei de copilarie si cantam sau ascultam impreuna cantecele, de ascultat ma folosesc de youtube.com iar daca vreau sa cantam versurile pentru cantecele le-am gasit pe mamicamea.ro

Daca nu se bucura acum, toata viata nu vor mai avea parte de o asemenea bucurie.

Poate acum este momentul in care poate ati devenit deja parinti sau urmeaza sa fiti parinti, este momentul in care ve-ti canta alaturi de copiii vostri din nou cantece pentru copii.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *