Divertisment

Criterii de selectie a seviciilor muzicale pentru o nunta: Cum alegi o formatie nunta!

Recomanda informatia!

Nunta este, cu siguranta, primul eveniment de mare insemnatate din viata unei persoane. Cu emotie si multa atentie, viitorii miri isi planuiesc cea mai fericita zi din viata lor pana la cel mai mic detaliu, sperand la o nunta de vis pe care invitatii sa o tina minte.

Dincolo de incarcatura sentimentala puternica, o nunta reusita inseamna o petrecere de pomina, cu multa distractie si voie buna, de aceea muzica aleasa este elementul cel mai important. Niciun invitat nu se va simti perfect la nunta doar daca mireasa are rochia frumoasa sau a pus cele mai surprinzatoare aranjamente pe masa, ci daca muzica l-a facut sa se relaxeze si sa se bucure de fericitul eveniment.

Pentru a face alegerea cea mai inspirata, mirii trebuie sa aiba in vedere mai multe aspecte.

Ce tip de muzica va predomina?

Preferintele oamenilor in materie de muzica sunt extrem de diferite, astfel, mirii trebuie sa-si analizeze foarte bine invitatii inainte de a alege o formatie nunta. Concret, este necesar sa se analizeze ponderea pe care o au invitatii in functie de categoriile de varsta, deoarece, in timp ce invitatii trecuti de prima tinerete ar prefera o formatie, este posibil ca pe placul tinerilor sa fie mai degraba un DJ sau un cover band. Pentru a le asigura o seara placuta si unora si altora, mirii trebuie sa faca o lista cu genurile muzicale comune si sa diversifice muzica astfel incat toata lumea sa se distreze.

Dj sau formatie?

Fiecare dintre aceste doua variante are avantajele sale, iar mirii trebuie sa aleaga in functie de specificul nuntii, de preferintele personale si, de ce nu, de recomandarile apropiatilor.

O formatie asigura muzica de calitate live si animeaza mesenii, iar un solist nunta aduce un plus de farmec petrecerii. Optiunea pentru o formatie cunoscuta, cu un repertoriu notoriu, poate fi cheia pentru o nunta de neuitat. In plus, daca se alege o trupa de coveruri, de exemplu, repertoriul acestora este destul de flexibil.

Pe de alta parte, un DJ nunta se poate dovedi o alegere inspirata pentru cei care doresc in cea mai importanta seara din viata lor toate genurile muzicale sau anumite melodii de suflet. Un Dj profesionist va avea grija ca invitatii sa-si petreaca seara pe ringul de dans si sa plece cu o amintire frumoasa.

Pentru nehotarati sau pentru a multumi chiar si pe cei mai carcotasi invitati, o varianta de ”compromis” ar fi deschiderea serii cu o formatie, urmata de un DJ.

Un element de noutate: MC-ul

Pentru ca nuntile cu stil sunt nunti interactive, din lista celor care se ocupa cu crearea unui ambient perfect nu trebuie sa lipseasca un MC Entertainer nunta. Acesta va fi responsabilul cu buna dispozitie, va amuza invitatii si ii va antrena la dans, dar va si integra frumos toate evenimentele pe parcursul nuntii.

Indiferent de optiunea mirilor, Zeen Art Media pune la dispozitie servicii muzicale complexe, cu trupe si solisti de renume si Dj de exceptie, dar si echipamente de sonorizare nunta profesioniste. Pachetele oferite cu Dj si sonorizare incep de la 1500 €. In plus, in functie de pachetul ales, mirii pot primi bonus lumini profesionale pentru ring si scena.

Pentru o nunta de vis, distractia este elementul-cheie, iar invitatii vor fi impresionati inainte de toate de muzica pe care mirii au ales-o pentru petrecere.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *