Divertisment

Un nou hit muzical este lansat azi

Recomanda informatia!

Jorge lanseaza in acesta iarna o piesa ce ne va incalazi inimile in perioada rece. O melodie scrisa din suflet, inspirata din propria experienta de viata, vine pe 22 noiembrie cu un videoclip pe masura, filmat intr-un domeniu din afara Bucurestiului, intr-o casuta uimitoare.

Casuta aleasa pentru videoclip este o metafora ce exprima idealul, insa aceasta este bantuita de vinovatie si regrete. Aceste sentimente se nasc si devin tot mai profunde cu trecerea timpului daca, nu le acceptam.

Timpul vindeca tot doar daca iertam. Piesa intitulata “iarta-ma” este adresata tuturor persoanelor ce nu pot ierta, pentru a le ajuta sa depaseasca clipele grele si sa inteleaga faptul ca, a iti cere scuze, este cea mai buna solutie pentru a iti usura viata. Cu toate ca de multe ori nu este vina noastra, este necesar sa lasam orgoliul de-o parte si sa ne cerem scuze, pentru sanatatea noastra sufleteasca si din respect pentru persoana care odata era pentru noi totul.

De multe ori, nu a ierta persoana de langa noi este dificil, ci a ne ierta pe noi insine. Facem multe greseli, iar pentru multe dintre ele nu avem scuze si nu le putem justifica si ajunem sa traim cu regret. In aceste clipe ne dorim sa se stearga toate amintirile triste si sa uitam in totalitate tot ceea ce am facut rau, dar acest lucru nu este posibil. Prin melodia sa, Jorge, indeamna la o modalitate de a uita toate clipele triste, pentru a putea trece mai departe, insa tot ceea ce se poate face este sa isi ceara iertare.

Mesajul transmis de piesa este cel de a indemna oamenii sa poata ierta. Cheia unei vieti fericite este capacitatea de a putea recunoaste vina si de a accepta. “Iarta-ma” este o afirmatie dificil de pronuntat dar un medicament benefic. Cand iti asumi greselile si te ierti pe tine insuti deja iti demomstrezi maturitatea si vei fi pregatit sa treci mai departe. Inainte de a putea ierta pe cineva este necesar sa te ierti pe tine.

Cel mai bun pansament pentru suflet este muzica romaneasca, iar Jorge va lansa o melodie extraordinara ce va vindeca toate sufletele ranite, aducand impreuna ramasitele inimilor frante. Artistul transmite prin versuri beneficiile pe care le aduce o simpla afirmatie si isi doreste ca toate persoanele ce trec printr-o despartire, daca nu au iertat persoane din viata lor sau daca pur si simplu traiesc cu regrete si nu se pot ierta, sa poata sa o faca sanatos.

Aducand impreuna versuri profunde si un videoclip de exceptie, cantaretul George Papagheorghe vrea sa ajute toate sufeltele triste sa cunoasca din nou fericirea. Mesajul este usor de inteles si aduce in prim plan cea mai usoara metoda de a ne accepta trecutul pentru a putea depasi cumpenele din viata noastra.

Totul devine mult mai usor atunci cand ierti, indiferent daca este vorba de o persoana sau de tine insuti. Renuntarea la orgoliu este un semn de maturitate si in viata este necesar sa facem intotdeauna compromisuri.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *