Banii maresc dimensiunea penisului

Recomanda informatia!

Monica duce o viata de lux in America in bratele iubitului sau de nationalitate chineza. Dar nu si una erotica de apreciat.
Desi fosta doamna Columbeanu pare ca se saruta incontinuu cu tanarul de origine asiatica prin L.A., afisandu-se cu noua sa cucerire peste tot, chiar daca acesta este insurat, in pat nu e prea fericita. Cel putin asta credem datorita dimensiunii medii a penisului chinezului, care e mic si subtire, potrivit sexologilor. Maximum 11 centimetri!
A avut un „pitic“ in Romania, acum are unul si peste Ocean. Insa acesta mai are un defect: o „jucarie“ mica cu care nu prea poate sa o fericeasca pe focoasa moldoveanca. Asa ca Monicai nu-i ramane decat se se bucure de banii acestuia, afaceristul ocupandu-se de petrol, dar si de ceaiurile Mr. Pink. Daca diferentele rasiale ii despart, atunci sigur milioanele de euro ii vor apropia. Oricum, greu sa fii in pielea domnisoarei Gabor acum: nici prea fericita in pat si mereu cu frica de a fi doar o alta amanta din viata asiaticului.
Cel putin multimilionarul chinez i-a oferit un contract de 1.000.000 de dolari pentru promovarea ceaiului Mr. Pink si i-a pus la dispozitie un apartament de cinci milioane de dolari, pe Willshire Boulevard, aproape Beverly Hills, intr-un complex exclusivist.
Asa ca, asiaticul e mai tanar decat Irinel, dar degeaba. Ne referim la partidele de sex, desigur. Ca in rest… e mai bogat decat Columbeanu, care nu se arata deranjat de relatia fostei sale sotii. Deocamdata!

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *