Divertisment

Noutati despre Dragons 3

Recomanda informatia!

Joi dimineata, legendarul realizator Dean deBlois (Dragons, Dragons 2, Lilo and Stitch) a fost prezent la Festivalul International al Filmului de Animatie de la Annecy pentru a-si prezenta ultima parte a trilogiei Dragons alaturi ce colegii sai de la Dreamworks.

Intr-o ploaie de aplauze, de baloane si avioane din harte – traditie obligatorie – cineastul a dezvaluit, pentru prima data in lume, un concept nou, munca depusa pentru pregatirea acestui film si cateva secvente din film. Asteptand lansarea sa in cinematografe (abia in 6 februarie anul viitor) am avut totusi ocazia sa aflam cate ceva despre opera ce se anunta drept o concluzie epica si emotionanta a acestei trilogii. O sa incercam sa va spunem cate ceva despre acest film atat de asteptat.

O noua etapa, un sat nou.  10 ani au trecut de cand a fost lansat primul film Dragons, in martie 2010. Ultima parte a filmului va fi lasanta anul viitor, la inceputul lunii februarie. Harold, tanarul angoasat, neincrezator in fortele proprii a devenit un lider curajos si increzator. Schimbarea a fost vizibila inca din 2014 odata cu Dragons 2. 4 ani mai tarziu, Harold este si mai schimbat. Dotat cu o armura nou-nouta cu ajutorul careia nu ii este frica de flacari, a devenit mai mult sau mai putin, el insusi un dragon, cel putin pe campul de lupta. Liderul unei echipe de soc compusa din vechii sai prieteni, acesta vegheaza asupra prietenilor sai cu aripi, dragonii, ii protejeaza. Insa tanarul nu a ajuns la finalul calatoriei sale interioare, cel putin asta a declarat cineastul Dean deBlois.

Cat despre satul Berk, condus de Harold, a devenit prima societate utopica in care Vikingii si Dragonii traiesc alaturi in deplina armonie. Singura problema este ca micuta insula a devenit deja suprapopulata…

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *