Divertisment

The Crown: de ce sezonul 4 al serialului este cel mai bun dintre toate?

Recomanda informatia!

Pregateste-te pentru un spectacol mare si frumos. Inca o data. Cu sezonul cu numarul 4, The Crown isi revendica cu mandrie statutul de cel mai bun serial Netflix. Iti spunem un secret, acest nou sezon este absolut perfect.

Nu mai trebuie sa astepti…noul sezon al serialului The Crown va fi difuzat de azi de Netflix. Ce poate fi mai placut decat un binge watching al celor 10 episoade noi? Mituri sau realitati, evenimentele evocate in acest nou sezon te vor surprinde rand pe rand, te vor emotiona sau chiar te vor enerva…Insa, de ce este sezonul 4 al serialului cel mai bun dintre toate?

Deoarece este introdusa Lady Di. Este unul din cele mai asteptate evenimente inca de la crearea acestui serial. Deoarece, chiar daca The Crown se concentreaza asupra reginei Elizabeth a-II-a, sosirea lui Diana Spencer in sanul resedintei The Windsor cu siguranta va marca unele spirite. Acest sezon cu numarul 4 o va introduce deci pe cea care va deveni sotia printului Charles, intepretata pe micul ecran de Emma Corrin.

Deoarece Margaret Thatcher isi face aparitia pe Downing Street. O alta figura remarcabila a anilor 1980, Margaret Thatcher este cea de-a treia femeie puternica din acest sezon 4. Doamna de Fier a lasat o mostenire de necontestat in peisajul politic britanic. Actrita Gillian Anderson este cea care o interpreteaza pe Margaret Thatcher.

Deoarece exploreaza putin mai mult zonele de umbra ale clanului Windsor. Episodul Diana ramane o perioada dureroasa pentru familia Maiestatii Sale. Iubirea este o tema regasita in numeroase episoade ale noului sezon: iubirea reginei Elizabeth pentru copiii sai, iubirea lui Thatcher pentru politica, iubirea lui Charles pentru Camilla, iubirea lui Diana pentru Charles si pentru copiii sai…insa, dupa cum ne aminteste si serialul, viata nu este intotdeauna roz…si iubirea poate sa doara…

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *