Performanta muncii la domiciliu

performanta-muncii

Recomanda informatia!

Intr-un mediu de birou, angajatorul dvs. poate vedea literalmente ceea ce faceti in fiecare zi. Dar daca slujba ta se face de la distanta anul acesta, vizibilitatea ta a scazut probabil si asta te-ar putea face sa-ti faci griji cu privire la modul in care iti vei dovedi valoarea in timpul primei revizuiri a performantei de la domiciliu.

Atunci cand se strang multe de facut si devii stresat nu uita ca iti poti lua concediu doar prin completarea unei cereri de concediu. Te va ajuta sa te deconectezi si sa fii productiv la munca.

Dar, cu planificarea si pregatire, puteti scoate revizuirea performantei din spatele ecranului computerului. Iata 9 sfaturi ale expertilor pentru a va pregati pentru succes in revizuire.

Arata, nu spune

Acum, ca lucrezi de acasa, va trebui sa gasesti modalitati creative de a-i “arata” angajatorului ceea ce faci toata ziua. Utilizarea instrumentelor disponibile, cum ar fi calendarul Outlook, pentru a impartasi ceea ce faceti in fiecare zi oate fi o idee excelenta.

Faceti check-in regulat cu seful dvs

Chiar daca este vorba de o conversatie de cinci minute cu supervizorul tau sau un e-mail rapid care clarifica o intrebare va mentine legatura cu acesta si va linisti ambele parti.

Testeaza-ti tehnologia

Inainte de timpul de examinare, testati-va tehnologia pentru a va asigura ca nu veti fi intrerupt. Actualizati-va sistemele, depanati o conexiune la internet slaba si asigurati-va ca bateriile sunt incarcate. Apoi, asigurati-va ca aveti numarul de telefon sau legatura si codul de acces corect pentru a accesa sistemul si practicati partajarea ecranului, incarcarea unui atasament sau conversatia cu facilitatorul. Acest lucru reduce probabilitatea ca tehnologia sa interfereze cu revizuirea dvs. si va permite sa va concentrati asupra unor pregatiri mai importante.

Cuantificati-va valoarea

Nu asteptati sa vi se ceara sa demonstrati ce ati realizat. Vino pregatit. Una dintre cele mai bune modalitati de a face acest lucru este prin numere sau alte rezultate cuantificabile. Va sugerez sa determinati care sunt primele dvs. cinci atu-uri din descrierea postului dvs. si sa gasiti date care sa sustina modul in care ati progresat. Va ajuta daca aveti date de referinta din trecut pentru a le compara cu acestea. Datele pot proveni de la orice sau de oriunde, atata timp cat sunt fiabile, ganditi-va: calendarul dvs. pentru a cuantifica timpul petrecut sau rapoartele oficiale ale biroului pentru a arata cresterile vanzarilor.

Adunati dovezi justificative

Dar a-ti arata valoarea nu inseamna doar cifre. Veti dori sa va aratati si munca in alte moduri, cum ar fi feedback de la colegi sau clienti care sustin rezultatele muncii dvs. Astfel de note pot fi utile si dovezi directe ale muncii efectuate bine.

Desigur, sperati la o marire. Faceti inainte cateva simulari cu calcul salariu net pentru a fi pregatit. Dar, in afara unei cresteri salariale, trebuie sa va ganditi la ce alte rezultate ale revizuirii performantei v-ar putea face fericiti, mai ales in contextul muncii de acasa.

De exemplu, aveti nevoie de un scaun ergonomic pentru biroul dvs. de acasa?. Daca supraveghetorul tau incepe sa vorbeasca despre munca de acasa si despre planurile viitoare, ti-ar placea sa lucrezi de acasa cateva zile pe saptamana? Sau ati prefera sa va intoarceti la birou cat mai curand posibil? Oamenii vor fi peste tot in spectru, asa ca fiti pregatiti sa cereti ceea ce doriti in mod rational si, daca este in puterea companiei dvs. sa realizeze acest lucru, probabil ca vor face acest lucru.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *