Divertisment

Probabil Screech voia sa o inlocuiasca pe Inna

Recomanda informatia!

Managerul Innei, presupusul iubit al acesteia, a abordat-o si pe Andreea Bododel cu ocazia unei petreceri in Crema Summer Club. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni imediat ce fosta iubita a lui Liviu Varciu si-a terminat numarul de animatie, Lucian Stefan Gitita fiind dornic sa-l cunoasca pe manechinul constantean.
Cei doi au avut o scurta discutie, Andreea rugandu-l sa i-o prezinte pe Inna, deoarece se numara printre fanii sai si chiar se spune ca cele doua seamana destul de mult. Insa conversatia a fost intrerupta de paparazzi, care l-au enervat pe „Screech“ foarte tare, acesta aflandu-se si sub influenta mai multor bauturi alcoolice. Asa ca acestuia nu i-a ramas decat sa se bucure de alta domnisoara, cu care s-a retras spre dimineata in camera de hotel. Oricum, nu reusise nici macar sa ii adreseze vreo invitatie Andreei sau vreo aluzie cu privire la o posibila noapte de amor.
Sa vedem daca aceasta se va intoarce la fostul iubit, cel care a fost inlocuit de Varciu, Vlad Toma. Doar nimeni nu a uitat intensa sa poveste de dragoste cu vaporeanul din Medgidia, cu care chiar planuia sa se marite.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *