Probabil Screech voia sa o inlocuiasca pe Inna

Recomanda informatia!

Managerul Innei, presupusul iubit al acesteia, a abordat-o si pe Andreea Bododel cu ocazia unei petreceri in Crema Summer Club. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni imediat ce fosta iubita a lui Liviu Varciu si-a terminat numarul de animatie, Lucian Stefan Gitita fiind dornic sa-l cunoasca pe manechinul constantean.
Cei doi au avut o scurta discutie, Andreea rugandu-l sa i-o prezinte pe Inna, deoarece se numara printre fanii sai si chiar se spune ca cele doua seamana destul de mult. Insa conversatia a fost intrerupta de paparazzi, care l-au enervat pe „Screech“ foarte tare, acesta aflandu-se si sub influenta mai multor bauturi alcoolice. Asa ca acestuia nu i-a ramas decat sa se bucure de alta domnisoara, cu care s-a retras spre dimineata in camera de hotel. Oricum, nu reusise nici macar sa ii adreseze vreo invitatie Andreei sau vreo aluzie cu privire la o posibila noapte de amor.
Sa vedem daca aceasta se va intoarce la fostul iubit, cel care a fost inlocuit de Varciu, Vlad Toma. Doar nimeni nu a uitat intensa sa poveste de dragoste cu vaporeanul din Medgidia, cu care chiar planuia sa se marite.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *