Divertisment

Moculeasca este si nimfomana?

Recomanda informatia!

Balacareala ca la noi, la nimeni. Se spune ca: „Cine se aseamana, se aduna“. Asa s-a intamplat si in cazul celui mai ciudat si controversat cuplu, Cristi Marin si Mariana Moculescu.
Fiind deja un personaj cu o moralitate indoielnica, Moculeasca ne-a pus rabdarea la incercare de nenumarate ori cu scandalurile fara sfarsit pe care le-a avut cu fiica sa si cu fostii soti, cu filmuletele pornografice aparute in presa, in care fosta stirista intretinea raporturi sexuale orale cu te miri cine, iar acum mai nou ne oboseste mintile cu povestea de dragoste cu nabadai pe care spun cei doi ca au avut-o.
Au iesit la rampa amenintandu-se, acuzandu-se unul pe celalalt de infidelitate, de gelozie excesiva si de faptul ca se sicaneaza reciproc, Mariana declarand ca primeste sute de mesaje sinistre de la fostul sau iubit, caruia i-a dat papucii. Asa ca, probabil, din prea multa dragoste, care a generat o gelozie fara margini, Cristi a tinut inca o data sa ne dezvaluie priceperea pe care o detine Moculeasca in practicarea sexului oral de cea mai buna calitate, asa cum au sustinut aproape toti fostii sai iubiti, satisfacuti in spatii intime sau nu. El a declarat, motivat de anumite sume de bani, credem noi, ca Mariana practica sexul oral chiar si in locuri publice, acesta avand parte de o asemenea placere in Parcul Titan, si ca fosta sa iubita a fost cea care s-a luptat pentru ca relatia lor sa reziste, cum altfel decat facandu-i… sex oral.
O alta problema intima pe care a mai avut-o cu „spaima televiziunilor“ a fost apetitul foarte ridicat al acesteia, de aceea Cristi o acuza ca este nimfomana si ca nu-l lasa sa respire nici atunci cand era obosit. Iar cand ramanea nesatisfacuta, il acuza ca a facut sex cu alte femei si ca a inselat-o. Oare maine vom asculta pledoaria Marianei cum ca fostul sau iubit este impotent sau ca o are mica? Vrand-nevrand, asistam zilnic la mizeriile pe care le produc „deseurile mediatice“ din Romanica noastra draga.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *