Divertisment

Sanzi si Ana fac minuni!

Recomanda informatia!

Chiar daca incearca sa tina isonul cu celelalte pitipoance in trend, trebuie sa recunoastem ca „pufoasa“ Sanziana Buruiana a ajuns sa puna cantarul in pericol. Oare se iubeste atat de mult pe sine incat nu observa dimensiunile hidoase la care a ajuns? Cu toate acestea se pare ca se bucura de foarte multe solicitari pentru diferite party-uri, evenimente mondene si, culmea, prezentari de moda. De vina sunt cei doi sani mari si jucausi cu care a inzestrat-o natura si care au facut-o celebra: Sanzi si Ana.
In afara de dansurile lascive sau, dimpotriva, zvapaiate care sa-i puna la treaba „bidoanele“, precum si hihaielile sale obisnuite, nu a reusit sa ne atraga atentia cu absolut nimic, mai ales acum, cand este grasuta, plina de celulita care s-a instalat destul de confortabil. In plus, toate aparitiile sale sunt vulgare, din toate punctele de vedere: prezenta, atitudine, vestimentatie. Asa cum s-a intamplat si zilele trecute, cand a participat la o prezentare de moda si a fost total dizgratioasa, starnind adevarate valuri de ras, in special ale baietilor care, de atata uratenie, mai ca au luat-o la sanatoasa. Blonda este exemplul clar ca o vedeta sau o asistenta de televiziune nu este sinonimul fotomodelului.
Cat de insistenta esti cu aparitiile tale, Sanziana! Sfatul nostru este sa iei o pauza, mai faci o cura de sex, te apuci de diete si de sport, si apoi poti sa te reintorci in spatiul monden atat de drag tie!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *