Sanzi si Ana fac minuni!

Recomanda informatia!

Chiar daca incearca sa tina isonul cu celelalte pitipoance in trend, trebuie sa recunoastem ca „pufoasa“ Sanziana Buruiana a ajuns sa puna cantarul in pericol. Oare se iubeste atat de mult pe sine incat nu observa dimensiunile hidoase la care a ajuns? Cu toate acestea se pare ca se bucura de foarte multe solicitari pentru diferite party-uri, evenimente mondene si, culmea, prezentari de moda. De vina sunt cei doi sani mari si jucausi cu care a inzestrat-o natura si care au facut-o celebra: Sanzi si Ana.
In afara de dansurile lascive sau, dimpotriva, zvapaiate care sa-i puna la treaba „bidoanele“, precum si hihaielile sale obisnuite, nu a reusit sa ne atraga atentia cu absolut nimic, mai ales acum, cand este grasuta, plina de celulita care s-a instalat destul de confortabil. In plus, toate aparitiile sale sunt vulgare, din toate punctele de vedere: prezenta, atitudine, vestimentatie. Asa cum s-a intamplat si zilele trecute, cand a participat la o prezentare de moda si a fost total dizgratioasa, starnind adevarate valuri de ras, in special ale baietilor care, de atata uratenie, mai ca au luat-o la sanatoasa. Blonda este exemplul clar ca o vedeta sau o asistenta de televiziune nu este sinonimul fotomodelului.
Cat de insistenta esti cu aparitiile tale, Sanziana! Sfatul nostru este sa iei o pauza, mai faci o cura de sex, te apuci de diete si de sport, si apoi poti sa te reintorci in spatiul monden atat de drag tie!

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *