Sanatate-Medicina

Si-a riscat sanatatea

Recomanda informatia!

Asistenta lui Morar, Marina Dina, a fost diagnosticata la varsta de 19 ani cu noduli la glanda tiroida. Timp de cativa ani a urmat tratamente medicamentoase, insa fara rezultate bune, iar anul trecut a suferit o interventie chirurgicala pentru a i se extirpa jumatate din glanda tiroida. Din pacate, problemele blondei par a nu se sfarsi: aceasta trebuie sa mai suporte o interventie chirurgicala pentru a-i fi scoasa in intregime glanda.
Insa, desi e grav bolnava, iar tratamentul pe care il urmeaza ii interzice sa se expuna la soare, Marina a uitat de problemele sale cu tiroida si a venit pe litoral sa se bronzeze. Blonda s-a expus ore intregi la soare pentru a obtine o piele ciocolatie. „Soarele excita glanda tiroida, iar cum persoana in discutie nu mai are decat jumatate din ea, nu este deloc indicat sa stea la soare. Ar putea sa sta la plaja, dar foarte putin, doar daca i se micsoareaza doza de Euthyrox care i-a fost fixata pentru iarna”, a declarat pentru National profesorul-doctor Constantin Dumitrache.
Totusi, in ciuda acestor recomandari, asistenta TV, proaspat licentiata, si-a luat cateva zile de vacanta si a venit la mare cu prietenele. Asa ca intr-una din zilele de vacanta i s-a facut rau pe plaja, insa acest aspect nu a oprit-o sa vina si a doua zi sa se bronzeze. Ca vorba aia: baba rabda la frumusete!
Marina a absolvit de curand Facultatea de Management, iar la sfarsitul saptamanii trecute a sustinut examenul de licenta. La proba scrisa a luat nota 7, iar la examenul oral 10, media finala fiind 8,5.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *