Diverse

De ce sa optezi pentru un carucior Cosatto!

Recomanda informatia!

Carucioarele au fost si sunt in continuare  unele din cele mai utile produse pentru cei mici. Cu totii cunoastem avantajele unui carucior pentru cel mic. Carucioarele au ca scop principal transportarea celor mici  dintr-un loc in altul intr-un mod placut si confortabil atat pentru bebelus cat si pentru parinti sau bunici. De aceea este importanta usurinta in manevrare pentru parintii micutului dar la fel de important este confortul celui mic in carucior. Stim cu totii cat de importanta este pozitia celui mic in carucior atat atunci cand doarme cat si atunci cand este treaz.

Carucioarele Cosatto – confort si usurinta in utilizare

Pe piata sunt foarte multe oferte de carucioare pentru cei mic, parintii nestiind ce sa aleaga din multitudinea de modele si oferte de preturi . Insa de-a lungul timpului unul din producatorii care s-au facut remarcati prin calitatea carucioarelor fabricare este Cosatto. Acesta dispune de o diversitate de carucioare pentru bebelusi incepand de la carucioare sport, continuand cu cele 2 in 1 si 3 in 1 si terminand cu cele pentru gemeni.

Carucioarele Sport Cosatto se adreseaza unei categorii mai largi de utilizatori, fiind dotate cu multe accesorii mai mult decat necesare celui mic.  Aceste carucioare sport se recomanda sa se foloseasca inca de la nastere pana la aproximativ 3 ani.  In ceea ce priveste accesoriile acestui carucior Cosatto acestea sunt reprezentate de husa de picioare, geanta pentru depozitarea lucrusoarelor pentru bebelus si nu in ultimul rand avem cosul de cumparaturi ce este unul foarte spatios destinat produselor cumparate pentru cel mic si nu numai.

Carucioarele 3 in 1 Cosatto sunt multifunctionale, acestea putand fi descompuse in mai mulre componente precum scaun auto, landou ce pot fi folosite individual pentru cel mic. Stim cu totii ca un landou este foarte util in special atunci cand cel mic este in primele lui zile. Scaunul auto este mai mult decat necesar atunci cand il transportam pe cel mic cu masina stiuta fiind legea care ii amendeaza pe cei care nu transporta bebelusi utilizand un scaun auto.

Carucioarele Cosatto pentru gemeni reprezinta o modalitate de a-i avea pe amandoi unul langa celalalt nedespartiti. In acest fel cu ajutorul unui astfel de carucior ii vei putea transporta pe cei doi gemeni mai usor si mai confortabil fara prea mult efort. Totodata aceste carucioare Cosatto dispun de toate accesorile pentru a le oferi gemenilor tot ce au nevoie.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *