Diverse

Transplant cu celule stem asigurat de Gothaer

Recomanda informatia!

Gothaer Asigurari si Reasigurari este o firma care ofera polite de asigurari avantajoase, in diferite arii de activitate, aici poti sa gasesti polite de asigurari casco, de asigurare locuinta, medicale si multe altele. 

Transplant cu celule stem

Celule stem se recolteaza la nastere din cordonul oblical al fatului sau din placenta, acestea sunt principalele locuri unde putem sa gasim intr-o cantitate ridicate aceste celule.

Poti sa beneficiezi de o astfel de asigurare atat tu, cat si copii tai, in cazul in care la nastere ti-au fost recoltate celule de tip stem, atunci poti sa beneficiezi foarte usor de o astfel de asigurare.

Transplantul cu celule stem se dovedeste a fi o operatie foarte costisitoare, atat operatie in sine, cat si toate tratamentele pre si post operator.

Polita de asigurare Gothaer pentru transplant cu celule stem

Polita de asigurare de la Gothaer pentru transplant cu celule stem iti ofera o acoperire in limita a 50.000 de euro, pe care poti sa ii folosesti atat pentru un transplat in tara, cat si in Europa. Sunt incluse testele si procedurile pre-tratament, inclusiv efectele secundare, dar si tratamentul post operator daca este cazul. Timp de un an dupa operatie asigurarea ta este inca valabila pentru orice complicatie care apare pe parcurs. Exista si o suma de cheltuieli suplimentare in limita a 7000 de euro pentru deplasarile efectuate pentru transplant sau pentru vizetele medicale aferente. 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *