Glamour – o tematica plina de succes pentru nunta

cof

Recomanda informatia!

O femeie sofisticata care si-a imaginat toata viata ziua nuntii va dori cu siguranta ca evenimentul cel mai important din viata de cuplu sa fie inedit. Spectaculos, rafinat, atent studiat si mult mai important decat orice alt eveniment pana la acest moment, nunta cu tematica Glamour este la mare cautare. De la vloggeri si pana la bloggeri, de la fel si fel de influenceri sau oameni simpli, parca toata suflarea a fost cuprinsa de aceasta tendinta pentru evenimente, respectiv integrarea tematicii Glamour.

set-complet-concept-nobiliarCe inseamna de fapt glamour? O tematica de nunta glamour se refera la stralucire, eleganta si o atingere de dragut si fistichiu ce poate fi regasita inca de la modelul invitatiei de nunta. Alaturi de alte accesorii de papetarie, respectiv meniuri, numere de masa si place carduri, dar si de aranjamente florale si alte elemente de decor folosite pentru sala de evenimente veti reusi cu siguranta sa creati o petrecere cu un aspect inedit. Rafinamentul este un cuvant de ordine pentru o petrecere in stil glam, iar aspectul final este totodata fermecator.

Nu exista restrictii de culoare, de forme sau de accesorizare in tematica Glamour, insa totul trebuie sa emane finete. Puteti alege pentru eveniment o papetarie de nunta cu glitter, sau dimpotriva, una foarte linistita, eventual in nuante pastel. Si clasicul negru, in asociere cu elemente grafice de culoare galben-auriu ofera un efect splendid pentru papetaria de nunta, iar un decor linistit al salii de evenimente poate fi evidentiat prin intermediul unor accente atat de puternice de culoare. Spre exemplu, un cadru exclusivist poate fi creat doar prin simpla asociere a designului salii de evenimente care este in nuante de bej, auriu sau crem si achizitionarea unor accesorii de papetarie de culoare neagra cu elemente decorative aurii.

set-complet-sclipiri-de-diamantUn alt aspect important in alegerea papetariei de nunta pentru un eveniment glamour este dat de accesorizare. De la sigilii, la papioane satinate sau fundite din satin, pana la plicuri personalizate pentru invitatii si strass-uri, cutii pentru invitatii sau panglici dantelate sau borduri cu glitter, fiecare dintre aceste accesorii sunt menite sa completeze intr-un mod inedit invitatiile de nunta.

Un eveniment glamour, totusi, tine si de pretiozitatea si farmecul vostru, in calitate de miri, iar accesoriile de papetarie sunt gandite tocmai pentru ca sa va vina in ajutor, creand un tot unitar perfect. Stiti bine deja, inca de cand ati cautat tinuta ideala pentru acest eveniment ca materialele premium fac diferenta, iar aici suntem primii in pas cu moda atunci cand zamislim modele noi de invitatii de nunta si seturi coordonate acestora.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *