Sport

Mills Barre, activitatea insiprata din dansul clasic

Recomanda informatia!

Vrei sa faci sport si sa iti sculptezi in acelasi timp, un corp de vis, de dansatoare? Vrei ca acest lucru sa se intampla in doar 30 de minute? Sa stii ca acest lucru este posibil, cu ajutorul unei noi activitati, pe numele sau, Mills Barre. O activitate intre fitness si dans clasic, care te va ajuta sa iti lucrezi muschii si care te va ajuta sa ai cea mai zvelta si mai eleganta silueta.

Ce inseamna Mills Barre? Mills Barre este un sport care se inscrie in continuitatea celebrelor cursuri Mills, care propun o multime de activitati precum RPM sau Bodycombat si HIIT. Aici este vorba insa despre un antrenament corerafic, inspirat din cursurile de dans clasice.

Acest curs este accesibil tuturor care isi doresc sa castge mai multa suplete si mai multa eleganta.

Cum se deruleaza o sedinta de Mills Barre?

O sedinta se deruleaza pe muzica si dureaza in jur de 30 de minute. Dar poate sa ajunga chiar si pana la 45 de minute, daca te simti in stare sau in forma. Si totul, se petrece pe 8 cantece.

Pe primul cantec, te vei incalzi. Pe al doilea vei practica ridicari de picioare. Pe al treilea cantec vei face exercitii pentru a intari fesierii. Pe urmatorul exercitii cardio cu mici salturi.

Pe al cincilea si al saselea cantec se folosesc greutati libere pentru a lucra partea de sus a corpului si pentru a intari postura. Pe al saptelea cantec se trece din nou la cardio si pe ultimul se lucreaza corpul la sol. Si daca inca mai dispui de energie, mai poti face exercitii pe inca doua cantece.

Acest tip de sport iti ve permite sa iti dezvolti si sa lucrezi musculatura si sa iti afinezi in acelasi timp silueta. Se intareste spatele si centura abdominala, dar si fesierii. Dar te va ajuta si sa arzi calorii, in acelasi timp- intre 400 si 500 de calorii, in functie de morfologie si de stilul de viata.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *