Casa-Gradina

De ce trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi aragazul

Recomanda informatia!

De mult timp plănuieşti să cumperi un aragaz nou, dar abia acum te-ai decis că este momentul potrivit. Fie cel vechi s-a stricat, fie nu mai arată ca-n prima lui tinereţe. Dacă te-ai hotărât să cumperi, iată câteva sfaturi care-ţi vor fi de ajutor în magazin.

Eşti pasionat de bucătărie? Alege un aragaz clasic!

De obicei, aragazurile pe gaz sunt populare printre bucătari, deoarece aceştia doresc să aibă control absolut asupra procesului de gătit.

Astfel, dacă eşti un bucătar meticulos, cu siguranţă acesta este aragazul potrivit pentru tine. Aragazurile Beko sunt recunoscute pentru preturile mici si fiabilitatea lor, fiind foarte populare in ultimul timp.

Caută cât mai multe modele

Din pliante vei afla informaţii ca, de exemplu, dacă uşa de la cuptor se încinge prea tare. Asemenea detalii sunt importante în special dacă ai copii curioşi.

Culoarea trebuie să se potrivească întregii bucătării

Majoritatea aragazurilor se găseşte în diferite nuanţe de alb. Pentru o altă culoare, unele branduri taxează în plus. Este bine totuşi să ţii cont de culoarea şi stilul bucătăriei, pentru că, probabil, nu vei dori ca aragazul să facă notă discordantă.

Măsoară locul în care vei aşeza aragazul

Este indicat să măsori spaţiul unde plănuieşti să aşezi aragazul. Înălţimea este un alt factor important, mai ales dacă ai un cuptor cu microunde plasat deasupra acestuia.

Verifică modul în care se curăţă

Ridică grătarul şi priveşte atent duzele. Scoate-le ca şi cum te-ai afla în plin proces de curăţare. Pot fi spălate cu ajutorul maşinii de spălat vase? Se pun greu la loc? Aragazul trebuie să fie rezistent, uşor de dezasamblat şi de curăţat în locurile mai greu accesibile.

*sursa

Recomanda informatia!

Un comentariu la „De ce trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi aragazul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *