Casa-Gradina

Ce produse si solutii de curatenie trebuie sa folosim?

Recomanda informatia!

Sa inceapa curatenia de primavara pe etape! Ce produse si solutii trebuie sa folosim?

Primavara a sosit, iar gospodinele se pregatesc sa investeasca timp si energie pentru realizarea curatenie, o actiune ce trebuie indeplinita cu succes in orice locuinta! Asa ca…ele se gandesc cu groaza la faptul ca vor petrece poate o intreaga saptamana spaland si frecand de zor pentru a crea acea imagine a unei case curate si imaculate.

Astazi insa, curatenia de primavara poate fi realizata pe etape…o strategie care a demonstrat ca atribuie gospodinelor rezultate imediate. De asemenea, produsele de curatenie si solutiile folosite au rolul lor in realizare completa a procesului de “inviorare” a locuinte, iar astazi vom care sunt cele pe care le folosim, cat si care este momentul propice pentru a le testa eficienta.

Produse de curatenie pentru fiecare etapa

  • Curatenia de primavara reprezinta o actiune completa si complexa, iar pentru ca rezultatul sa fie unul de succes, este nevoie de un plan bine pus la punct. Asadar, iata cum se realizeaza curatenia pe etape si care sunt produsele de curatenie pe care trebuie sa le folosi:
  • Pentru inceput, trebuie sa abordezi o strategie. Astfel, gandeste-te care ar fi segmentarea corecta a locuintei tale sau mai precis imparte zonele din casa pentru a stii de unde incepi curarenia.
  • Incepe cu organizarea – daca ai lucruri aruncate sau care nu le folosesti, incepe cu depozitarea lor in cutii. Asa, vei scapa de a te impiedica de ele atunci cand vei sterge praful sau vei igieniza podeaua.
  • Dupa acest pas, incepe cu stergerea geamurilor. Pentru acest pas ai nevoie de urmatoarele produse de curatenie:

–          Stergator pentru geam

–          Lavete profesionale

–          Solutie pentru indepartarea murdariei

  • Acum este momentul sa aspiri covoarele sau cureti parchetul. Ai grija sa ai la indemana:

O galeata cu storcator, un mop si solutii speciale pentru mochete, implicit pentru parchet.

  • Este timpul pentru stergerea prafului – pentru aceasta etapa ai nevoie de:

–          Laveta speciala

–          Solutie pentru curatarea mobile

 Pentru bucatarie si baie, tine cont ca produsele de curatenie folosite trebuie sa fie profesionale, intrucat aici poate exista cea mai mare dezordine. La indemna trebuie sa ai : solutie degresanta, solutie pentru curatarea petelor si produse de curatenie ce vizeaza zona menajului :

Bureti cu calenura, bureti abrazivi, spalator de sarma, perie pentru frecat padorseli, saci de gunoi rezistenti, etc.

Ultimul, insa nu cel din urma pas,  este acela de a te decide ce vei arunca si ce vei pastra! A fi una dintre acele persoane care strang obsesiv lucruri in locuinta nu iti va oferi acel stil de viata modern, tocmai de aceea atunci cand vei face curatenia de primavara ai grija ca tot ceea ce este nefolositor sa fie exclus din perimentrul propriei case!

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *