Masini

Piesele auto aftermarket cumparate online

Recomanda informatia!

Multi soferi nu cunosc inca diferenta dintre piese auto aftermarket si piese auto contrafacute si din aceasta cauza le pun pe aceeasi treapta cand vine vorba de calitate. Aceasta conceptie este gresita, si in acest articol voi incerca sa explic principalele diferente dintre piesele auto aftermarket si cele contrafacute.

Indiferent ca se cumpara din magazinele de piese auto online sau din magazinele clasice, aceste piese aftermarket au de cele mai multe ori o calitate foarte ridicata. Principala diferenta dintre piesele auto originale si cele aftermarket este data de ambalaj si de producator. Piesele aftermarket respecta toate standardele pieselor originale, iar materialele din care sunt realizate sunt de o calitate sporita.Piesele aftermarket sunt produse de firme consacrate in domeniu. Piesele aftermarket reprezinta aproape jumatate din piata pieselor auto vandute in Romania in ultimul an. Piesele aftermarket sunt produse in multe tari din Europa, iar calitatea este foarte ridicata, de multe ori fiind pe aceeasi treapta cu cele originale. Aproape toate masinile au in componenta aproximativ 60% – 70% piese auto aftermarket.

Piesele contrafacute sunt confectionate din materiale de slaba calitate si de multe ori nu se respecta nici macar dimensiunile, iar astfel pe diverse modele de masini acele piese contrafacute nu se potrivesc. Piesele contrafacute sunt produse majoritatea dintre ele in China sau Turcia, iar calitatea lor este foarte scazuta.  Durata de functionare a acestor piese contrafacute este mult mai mica in comparative cu piesele auto originale.

Nu este un lucru rau sa cumperi piese auto aftermarket, deoarece ori cumperi aceste produse ori cumperi produse din fabricile in care se produc in serie diverse marci de masini calitatea este foarte buna, iar riscul de a se defecta masina in mers atunci cand se folosesc astfel de piese auto este foarte mic.

Trebuie sa stiti faptul ca piesele auto contrafacute va pot pune viata in pericol in orice moment in care va deplasati cu masina, asa ca incercati sa achizitionati fie piese auto originale, fie piese auto aftermarket pentru a fi tot timpul in siguranta cand conduceti.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *