Masini

Noul Volkswagen T-Cross

Recomanda informatia!

Crossoverul nou de la Volkswagen este mic dar bine gandit si ne face dependenti de modelul SUV, inflorit al firmei. Inteligent, spatios si destul de bine echipat, nu este nici chiar atat de scump cum ne-am asteptat de la un VW mic. Sloganul de marketig ‘’I am more ‘’(Sunt mai mult) de data asta ar putea fi corect.
T-Cross, masina inspirata de la Volkswagen Polo, este al treilea SUV al marcii din ultimii doi ani si completeaza un line-up de familie, cu nu mai putin de cinci modele in total. Putem concluziona ca Volkswagen este atasat de SUV, atat in prezent cat si in viitor, o sa apara si un model electric in urmatoarele 18 luni.
T-Cross vine cu doua optiuni diferite de mecanism, ambele vor beneficia 1.0- litru, trei cilindre turbo benzina. Una are 94 cp , iar cealalalt vine cu 113 cp.
Dimensional, T-Cross cu tractiune frontala este putin mai lung decat un Polo. In plus, este si mai inalt, cu 110 mm, asa ca si pozitia de condus a fost ridicata cu 100 mm. Locul din exteriorul masinii este considerat mai mare decat la Polo, desi au ampatamente identice.
In partea din spate T-Cross are bancheta ajustabila, se poate intinde in fata sau in spate, asa crescand locul pentru picioare in partea de spate a masinii, cu 150 mm. Pare mai distractiv, dar in acelasi timp interiorul este mult mai matur decat al unui Polo, iar locul extra din spate este evident din prima.
Capacitatea portbagajului poate varia intre 385 sau 455 de litri sau teoretic 1281 litri cu toate scaunele indoite. Iar asta il face mai flexibil si mai spatios, decat un VW Polo.
Vor aparea patru versiuni diferite: S, SE, SE L si R-Line. Lista cu optiuni este una lunga dar fiecare model vine cu un touch screen de 8 inch, incarcator pentru telefon, becuri LED in fata si in spate, aer conditionat si o multime de sisteme de securitate, active si pasive.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *