Turism

Trei motive sa cumperi bilete de avion low cost!

Recomanda informatia!

Exista un numar mare de oameni care prefera sa cumpere bilete de avion low cost, in detrimentul celor de la alte clase de zbor si motivele pentru care se intampla acest lucru sunt indeajuns de intemeiate incat sa poata constitui un argument solid in favoarea acestora. Preferate in special de catre cei care calatoresc spre destinatii din Europa, aceste bilete de avion low cost sunt alegeri foarte bune chiar si atunci cand vine vorba despre curse de zbor pe distante mai lungi.

Primul motiv pentru care majoritatea calatorilor prefera sa cumpere bilete low cost este, desigur, asa cum si numele lor o spune, pretul mic la care ele pot fi achizitionate. In timp ce un bilet la o alta clasa de zbor ar dubla pretul unei calatorii intr-una dintre capitalele Europei, de exemplu, la cumpararea unor bilete de avion low cost se pot obtine adevarate reduceri consistente, de multe ori suma pe care va trebuie sa o platiti fiind echivalentul costului unei calatorii pana intr-unul dintre orasele din apropierea celui in care va aflati. Multe dintre companiile care ofera spre vanzare bilete de avion low cost pun la dispozitia clientilor si posibilitatea de a le rezerva online, adeseori existand, de asemeni, posibilitatea obtinerii unor reduceri consideravile din pretul total.

De multe ori, companiile de zbor care ofera bilete de avion low cost ofera, chiar si pentru cursele scurte, conditii ireprosabile de calatorie, care indeplinesc chiar si cele mai pretentiosi dintre noi. Desigur, calatorii au dreptul la a consuma diferite produse disponibile in barul din avion, beneficiaza de toata atentia si amabilitatea stewardezelor si au indeajuns de mult loc pentru ei si bagajele cu care calatoresc. Astfel, in special atunci cand este vorba despre o calatorie scurta, cea mai convenabila afacere pare a fi cumpararea unor bilete de avion low cost, deoarece nu exista diferente evidente intre serviciile primite. Privind din acest punct de vedere, calatoria la o alta clasa ar insemna doar irosirea unor bani pe care i-ati putea cheltui pentru a beneficia de o zi in plus de vacanta sau pentru cumpararea unor cadouri mai mari pentru cei dragi.

In cazul in care cursa de zbor este amanata, iar tu trebuie sa fii intr-un loc, la o data fixa, cu banii ramasi dupa cumpararea unor bilete de avion low cost iti vei permite sa cumperi un altul, daca zborul la care iti facusei rezervarea initiala nu va putea fi reprogramat pentru a ajunge la timp. De asemeni, poate fi foarte convenabil sa cumperi bilete de avion low cost daca nu ai de gand sa calatoresti cu multe bagaje – ceea ce oricum nu este indicat, deoarece va fi foarte dificil sa te deplasezi prin orase straine avand nenumarate valize – deoarece pretul acestora nu include si taxa de bagaje, spre deosebire de cele de la alte clase. Astfel, iti poti lua cateva haine, intr-un bagaj de mana, bilete de avion low cost in cealalta si te poti bucura, pe deplin, de destinatia aleasa, chiar din momentul in care ai pasit in aeroportul de sosire.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *