Diverse

Asigurare celule stem de la Gothaer

Recomanda informatia!

Asigura-i sanatatea celui mic cu o asigurare pentru celulele stem

Ai aflat de curand ca urmeaza fi parinte. Dupa ce ai dat vestea cea mare tuturor membrilor din familia ta, ai si inceput sa cauti cel mai bun patut, sa te documentezi cu privire la cea mai buna firma producatoare de carucioare, care sunt cele mai potrivite si bune jucarii pentru un copil mic si asa mai departe. Cu siguranta vrei ca inca din primele sale de viata, copilul tau sa beneficieze doar de ce e mai bun in viata. Pentru a ii proteja sanatatea acestuia nu ezita sa iei in calcul o asigurare pentru celulele stem.

Celulele stem

Propietatile regeneratoare ale celulelor stem le-au captat atentia doctorilor undeva pe la inceputul anilor 90. La noi in tara prima procedura prin care celulele stem au fost recoltate din cordonul ombilical a avut loc in anul 2006. De atunci si pana azi tot mai multi parinti aleg ca micutul lor sa beneficieze de aceasta optiune, de a avea un depozit de celule stem stocate intr-o „banca” special conceputa pentru ele.

Asigurare celule stem

Chiar daca copilul tau are stocate aceste celule stem, asta nu inseamna ca ai luat in calcul tot ce presupune o interventie in care este nevoie de un transplant cu celule stem. Astfel de operatii ajung sa coste destul de mult. Si ce te faci in cazul in care ai nevoie sa te deplasezi in afara tarii pentru un tratament care la noi nu se poate face? Toate deplasarile pentru interventii si consultatii, precum si cazarile necesare te vor face sa scoti bani multi din buzunar. Insa, daca alegi o asigurare pentru celule stem, cum este cea de la Gothaer, scapi de astfel de griji. Inchei o asigurare pentru celule stem la Gothaer si beneficiezi de cheltuieli in limita de maxim 50.000 euro, plata pentru diverse servicii medicale inclusiv tratamentul efectelor secundare si complicatiilor aparute si multe altele.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *