Turism

Planificarea unui sejur in Israel, prin agentia Ocaziituristice.ro

Recomanda informatia!

Se spune ca cel putin o data in viata ar trebui sa te gandesti sa calatoresti spre Tara Sfanta,Israel sau Tara iubirii fara sfarsit – cum mai este cunoscuta. Cu o incarcatura spirituala deosebita, un astfel de pelerinaj se planifica cu multa grija. Vei dori, negresit, sa ai in vedere toate detaliile, cunoscand la ce sa te astepti, conditii, neratand nimic din ce presupune un circuit complex – Drumul Crucii, Biserica Sfantului Mormant si alte obiective de interes.

Ocaziituristice.ro dispune de oferte variate de tip pelerinaje Israel si nu numai.Interesul oricarui turist este de a gasi o agentie ce ofera preturi rezonabile si conditii avantajoase, iarpe Ocaziituristice.ro pot fi gasite pachete si oferte pe masura asteptarilor, potrivite unor nevoi din cele mai diverse. Agentia permite un raspuns imediat, in timp real, cu privire la preturile pachetelor si conditiile pe care le ofera acestea.Datorita unui sistem bine gandit are colaborari cu  numerosi operatori turistici. In plus, permite rezervarea oricarui pachet, cu toate procedurile incluse, chiar si exclusiv online. Desigur ca detalii suplimentare pot fi aflate si telefonic – in stil clasic in acest caz esti consiliat de un specialist.

Ce trebuie sa stii despre pelerinajele in Israel – pachetele turistice de la Ocaziituristice.ro

Exista flexibilitate a datelor, a plecarilor, dar si a ofertelor de pret. Ai de unde alege, astfel incat pelerinajul sa se preteze asteptarilor si bugetului tau. Preturile acestor tipuri de sejururi sunt variate, depind de perioada plecarii si alte conditii – tipul de cazare spre exemplu.

Plecarile pot avea loc pe intreg parcursul anului. Durata sejurului este de regula intre 5 si 8 zile. Desigur, preturile variaza si ele, iar ca mijloc de transport este inclus zborul cu avionul si ulterior transportul cu autocarul pana la destinatiile vizate.Preturile includ tarifele aferente accesului la diverse obiective turistice, transportul cu avionul, taxele necesare la aeroport, ghidul turistic precum si cazarea.

Cat despre asigurea medicala sau cea storno, vei fi consiliat sa le achiti de asemenea -acestea nu sunt incluse in pachetele turistice.

Ce trebuie sa stii despre Israel, turist fiind

Daca esti la prima plecare de acest gen, cu atat mai mult te va interesa sa stii detalii practice. Nu uita ca specialistii de la Ocaziituristice.ro te pot consilia cu privire la tot ce inseamna plecarea ta. Iata si un scurt ghid al turistului responsabil:

  • Din aprilie in octombrie este vreme calda, aer uscat. In sezonul rece in Israel este vreme ploioasa.
  • Sunt necesare tinute decente si acoperament pentru cap. Este un pelerinaj, iar locatiile impun anumite restrictii.
  • Moneda israeliana este shekel-ul, dar pot fi folositi euro sau dolari oricand si oriunde ca modalitati de plata.
  • Zilele lucratoare in Israel sunt de duminica pana joi. Asadar, magazinele inchise pot fi o problema pentru unii, intrucat nu pot achizitiona suveniruri.
  • Este necesar pasaport, valabil minim 6 luni de la intrarea in tara.
  • Nu sunt necesare vaccinuri, dar o asigurare medicala este nelipsita. Asigurarea storno este de asemenea recomandata. Aceasta permite restituirea banilor daca nu participi la excursii.

Pelerinajele in locurile sfinte sunt insotite de emotii traite la maximum. Prin urmare, totul trebuie planificat in amanunt, pentru a te bucura de pelerinaj in adevaratul sens al cuvantului.Pachetele turistice de la Ocaziituristice.ro, prin varietatea lor si preturile accesibile, reprezinta o recomandare pentru oricine isi doreste sa ajunga pe taram sfant.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *